SIOE BELGIË

Racism is the lowest form of human stupidity, but Islamophobia is the height of common sense

Open brief aan Terry Davis , secretaris generaal van de raad van Europa.

Posted by sioebelgie op september 14, 2007

terry_davis-eu-secretary-general_judas.jpg

Ik wens mijn diepste bezorgdheid en ongenoegen te uiten over de verklaringen die u in volgende persmededeling heeft gedaan:

Uw verklaringen:1. “Het is inderdaad zo dat Europa en haar waarden bedreigd worden, maar het gevaar schuilt niet in de Islam.”

2. “Onze gemeenschappelijke Europese waarden worden ondermijnd door fanatici en radicalen, zowel islamisten als islamofoben, die angsten en vooroordelen uitbuiten voor hun eigen politieke doelen.”

3. “Het is erg belangrijk te onthouden dat de vrijheid zich te verenigen en zich uit te drukken beperkt kan worden om de rechten en vrijheid van anderen te beschermen, zowel de vrijheid van denken, geweten en religie. Dit geldt voor iedereen in Europa, inclusief voor de milioenen Europeanen van het islamitische geloof, die het hoofddoelwit waren van de schaamtelijke vertoning van dweperij en intolerantie van vandaag.”

Adolf Hitler kon het niet preciezer geformuleerd hebben dat wij, agressieve Europeanen, hier vergeleken worden met de joden in Hitler’s terminologie. De arme immigrerende, imperialistische Islam die enkel één wens heeft volgens de “heilige Koran” en de Hadith: ‘Een wereldkalifaat te bereiken zonder ongelovigen of met een paar getolereerde dhimmi’s zoals jullie, die nu de plaats van het Duitse volk innemen (das Deutsche Volk) van Hitler’s ideologie in je eigen dictatoriale EU-scenario van de Euromediteraanse/Euro-Arabische Vennootschap/Unie. Een vennootschap dat voor ons, criminele Europeanen (Freddy Thielemans) nu al voor twaalf jaar verborgen wordt gehouden. En dit ondanks het feit dat de EU aan 10 Euromediteraanse vennootschappen de 4 fundamentele rechten van de EU beloofd heeft in Napels op 2-3 december 2003 inclusief de vrije migratie van de bevolking uit 9 moslimlanden, los van de balkanmoslims.

Mr. Davis, je hebt ons bedrogen – en deed dat al een tijd geleden in je anti-Europese, Europa-racistische ECRI-besluiten van 16 oktober 2000. Niet de Europeanen die hun kinderen niet onder de Sharia willen zien opgroeien.

Je bedroog ons toen je je Audiovisuele Observatiepost een Symposium in Moskow liet plannen in juli 2005 om er mediacensuur te leren in de vorm van “zelfregulering”, van de erg ervaren Russische pers. En de EU – waartoe je behoort volgens het nieuwe “Hervormingsverdrag”, ook het ‘Constitutioneel Verdrag’ genoemd, dat door de Nederlanders en Fransen werd verworpen, maar dat nu opgelegd wordt ondanks de Europese algemene afkeer ervan – heeft onze media ook het recht van vrije meningsuiting ontnomen dat hypocriet beloofd werd in het EU-Charter van de Fundamentele Rechten, artikel 11.

Mr. Davis. Jij en je Europese Raad, de EU en je Grootmeester zijn de dwepers en het echte gevaar voor Europa. Je hebt je bijnaam EUSSR goed verdiend. Een naam die zelfs meer faam verworven heeft na de schandalige behandeling van de Vlaamse partijparlementairen en Italiaanse en andere EU-parlementairen op het Schumannplein in Brussel op 9 september. Het is echt schaamtelijk.

Wees maar zeker, je maakt er echt werk van om

1. Europa één te maken en broederschap teweeg te brengen in hun rechtvaardige strijd voor zelfverdediging tegen hen die ons verraden.

2. We voelen ons verenigd in onze strijd tegen de buitenlandse imperialistische, fascistische ideologie, de Islam.

3. Je zorgt dat we terugkeren naar onze oude Europese Westerse waarden. Druk veroorzaakt tegendruk.

Wij Europeanen zullen jullie allemaal herinneren, wanneer de democratie teruggekeerd is. Tot dan kun je niet op onze sympathie rekenen.

Anders Bruun Laursen
Consultant Ophthalmologist

(Oorspronkelijk van Laursen, B. ‘Open letter to Mr. Davis, Secretary General of The Council of Europe’. )

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: