SIOE BELGIË

Racism is the lowest form of human stupidity, but Islamophobia is the height of common sense

De originele speech voor de demonstratie in Brussel

Posted by sioebelgie op september 17, 2007

Mensen worden vervolgd wanneer ze de waarheid vertellen- ze worden vervolgd wanneer ze het publiek op de hoogte brengen dat de keizer geen kleren draagt- Zoals in het sprookje van Hans Christian Andersen. Sommige mensen hebben recent geprobeerd de waarheid publiek te maken vooral voor wie bereid is dit in te zien. Niet de geanalizeerde en gemanipuleerde waarheid door de ogen van de corrupte media, die niet eens weten waar “vrijheid van meningsuiting” echt voor staat, maar de nuchtere waarheid : Europa
wordt aangevallen…Niet conventioneel, met bommen en soldaten maar via een giftig, sluipend proces. We zijn in staat van oorlog via onze media, door infiltratie van onze instituten en door rechtstreekse aanval in onze straten.

Welnu, hoe denk je dat Europese burgers hierop reageren? We proberen de boodschap over te brengen via vredevolle kanalen aan de mensen die verondersteld zijn ons te beschermen. Hoe worden we afgeschilderd? Als xenophoben , racisten , boeven….
Wel de mensen zijn het beu! We zijn het beu om als geboefte versleten te worden door hardop te zeggen wat iedereen stilletjes denkt ! Namelijk dat de Islamitische doctrine een gevaar inhoudt voor de westerse maatschappijen! Hoeveel terroristische aanslagen moeten nog verijdeld worden? Hoeveel verkrachtingen moeten we nog “laten passeren”? Hoeveel land moet aan de sharia opgeofferd worden voor de Europese staten en staatslui wakker worden?Vanuit SIOE zijn we duidelijk en eendrachtig: genoeg is genoeg! Geen sharia hier! Het stopt NU!

Toen Socrates vervolgd werd door tirannen deed hij geen stap terug- wat hij gekund had om zijn vel te redden – maar verkoos hij te zeggen wat hij dacht en daarvoor werd hij vermoord.Vanaf dat moment heeft hij de overtuigde democraten geïnspireerd en nu staan we hier terug. Een nieuwe vijand van de democratie dient zich aan…Na alles wat ons vandaag heeft samengebracht in deze stad en alles wat men ons naar het hoofd geslingerd heeft de laatste weken hebben we onze vrees overwonnen. We staan hier in naam van het democratische principiële recht op vrije meningsuiting…omdat we erin geloven. We laten ons de mond niet snoeren en we zullen onze landen en ons volk niet afvallig zijn! We blijven vechten voor wat ons nauw aan het hart ligt!

De beste politici die een volk hebben kan, zijn diegenen die bereid zijn voor hun volk te bloeden. Dergelijke politici zijn akelig zeldzaam in deze bange dagen…Net zoals de burgemeester van deze stad ook een voorbeeld is van hoe men NIET handelt.De wet is niet iets dat plots verschijnt en vanaf dan “zomaar” werkt. De wet is iets waar we allen naar moeten leven (en die voor kritiek vatbaar moet zijn). Wanneer de wet een speelbal wordt voor corrupte politici, dan houdt de “wet” an sich op met bestaan.

De Romeinse wetgeving waarop ons maatschappelijk model gebaseerd is, wordt heden ten dage zwaar belaagd. Enerzijds door de luiheid van onze politici die ervoor verantwoordelijk zijn, anderzijds door het sluipend gif van de sharia die in eurabia voet aan grond wil krijgen.De sharia staat haaks op de democratie en heeft geen uitstaans met het vrije woord.Sharia wordt uitgedragen door religieuze leiders, elk met hun eigen politieke agenda, het volk onderdrukkend.Deze politiek heeft het Midden- Oosten in een staat van stagnatie en intellectuele armoede achtergelaten.

En nu verdedigen onze politici de sharia, omdat ze denken dat het een beter rechtssysteem is ???? NEE! Omdat de bange angsthazen vrezen voor een eventuele reactie van de Ummah, de rebellen, de brandstichters, de moordroepers …waardoor ze hun land, hun volk, hun familie, hun broeders… VERRADEN! Niet meer en niet minder… Het is een SCHANDE!

Iedereen is vastgeketend en toch is iedereen vrij, een waarheid die ons door de grote filosoof van de Franse Revolutie, Rousseau, werd toegelicht.
Door onszelf aan de Romeinse wet te verbinden die door de publieke stem bevolen werd hebben we onszelf bevrijd van de natuurwet van de sterkste. We geloven dit nog steeds, maar als de moslim in de straat die Romeinse wet niet respecteert, geldt deze natuurwet nog steeds. Hierdoor worden wij, de gezagsgetrouwe burgers, gevangen tussen een steeds groeiende moslim Ummah en het zwakke gedrag van onze ruggengraatloze politici – die niet in staat zijn om voor zichzelf op te komen omdat we de Romeinse wet respecteren, zonder zelf door die wet beschermd te worden. De Romeinse wet is enkel effectief als ze ook door de burgers wordt gerespecteerd – als een groot deel van de bevolking er zich niet aan houdt, wordt het een gevaarlijke valkuil.

Deze valkuil werd klaargezet in het huis van de EU- magistraat. Dit huis van arrogantie en hebzucht, dit modderkasteel van onmacht en ijdelheid verpatst de burger aan het eerste het beste gespuis, terwijl ze trots hun eigen onkunde ten toon spreidt.
Zolang dit huis vol dubbelzinnigheden en tirannie niet het goede pad opgaat, kan de ware Europese gedachte waarvoor we vechten, niet bloeien. Zolang de criminele, ruggengraatloze politici niet uit dit centrum van corruptie en manipulatie worden gezet, kunnen we niet in vrijheid leven.

Het is jammer, maar het is nu eenmaal zo, dat zij die er waren om ons te beschermen, ons het mes in rug planten, voor hun carrière, wat zakgeld of om hun volgend extravagant feestje te kunnen bouwen, zonder geïnteresseerd te zijn in wat echt belangrijk is: democratie en vrije meningsuiting.

Hier staan we dan, zij die in de democratie geloven – en we houden voet bij stuk, ze kunnen ons aanvallen en ons racisten of islamofoben noemen, dat deert ons niet – omdat we bezorgd zijn om onze kinderen en hen in vrijheid en vrede willen zien leven.
Daarom stellen we dit voorbeeld, om de onrechtvaardige wetten, vervolging en de moslim ummah op een vredevolle manier te trotseren en reiken we onze hand uit naar de zonen en dochters van de Europese beschaving die we oproepen tot eenheid tegen de islamisatie van het westen.

 

Laat ons allemaal vrij en moedig zijn en laten we nu een lijn het zand trekken en zeggen:
Stop de islamisatie van Europa!
Geen sharia hier!
Democratie en geen theocratie!
Genoeg is genoeg!

(Origineel: “The original speech for the Brussels demo“)

Aansluitend op deze tekst wil SIOE België als reactie op Thielemans’ verbod Benjamin Franklin citeren: “People who are willing to sacrifice a bit of liberty to gain a bit of security…..will deserve neither …..and lose both !”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: