SIOE BELGIË

Racism is the lowest form of human stupidity, but Islamophobia is the height of common sense

Hou je vast: Nieuwe influx!

Posted by sioebelgie op september 18, 2007

Als reactie op een artikel uit de Daily Mail.

EU leiders kondigden aan op 13 september dat ze zo´n 20 miljoen extra arbeidskrachten uit Azië en Afrika willen aantrekken. Opgeleide migranten zouden speciale “blauwe kaarten” krijgen waarmee ze zich in de lidstaten kunnen vestigen.

De Blauwe kaart zal migranten in staat stellen zich voor twee jaar in een staat te vestigen om vervolgens voor twee of drie jaar naar een andere staat te trekken . Na een verblijf van vijf jaar in een EU staat kunnen de arbeidskrachten permanent verblijf aanvragen. Vanaf het moment dat ze een permanente verblijfsvergunning op zak hebben voor een EU staat kunnen ze zich vrij bewegen binnen de 27 lidstaten. De hervormingen kunnen het aantal mensen in andere landen geboren in de EU verdubbelen tegen 2030.

Mr Frattini verklaarde gisteren op een conferentie in Lissabon : “we moeten immigratie zien als een verrijking, -en als een fenomeen van deze tijd waaraan we niet kunnen ontsnappen- niet als een dreiging.” Duitsland heeft het idee al verworpen. Volgens Michael Glos, de Duitse minister van economie “… kunnen we geen influx van vreemde jobzoekers binnenlaten alleen omdat we een tijdelijk tekort aan geschoolde arbeidskrachten hebben.”

“De Europese comissie heeft nog geen voorstellen geformuleerd voor een blauwe kaartprogramma, maar men zou dergelijke voorstellen met zorg moeten overwegen” laat het Engelse Ministerie van Buitenlandse Zaken via zijn woordvoerder weten.

Volgens Der Spiegel online Wirtschaft, zal Mr. Frattini zijn voorstellen op de ministerraad in Lissabon op tafel leggen. Hij meent dat dergelijke massamigratie onvermijdelijk is in deze tijd. De 20 miljoen jobzoekers zouden binnen de 2 jaar geïmporteerd moeten worden om aan het nijpend gebrek aan buitenlandse arbeidskrachten tegemoet te komen.

Kijk eens aan. Deze 20 miljoen “werkers” – voornamelijk van moslim origine – hebben hier het recht op gezinshereniging, uiteraard en daarbij komt dan nog eens de vrije migratie van moslims uit de 9 partnerstaten van de euromediterrane samenwerkingsakkoorden voor 2010.

Nu duidelijk waarom SIOE demonstreerde in Brussel op 9/11, 2007?

Anders Bruun Laursen, deense participant van de demonstratie in Brussel.

(Oorspronkelijk : Laursen, A. B. “Dear politicians: Which culture do they bring?“)

Advertenties

Eén reactie to “Hou je vast: Nieuwe influx!”

  1. Kwarkoo1 said

    Even oftopic/ Veel succes met deze site. Een initiatief dat hopelijk een wig drijft in de blogwereld van Politiek Correcten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: