SIOE BELGIË

Racism is the lowest form of human stupidity, but Islamophobia is the height of common sense

Een kleine wijziging in “regels en doelen”

Posted by sioebelgie op september 23, 2007

                       

De laatste weken hebben we talloze mails ontvangen van Vlamingen , waaronder velen geen VB leden die zich terecht beledigd voelden door het verbod op het zwaaien van de Vlaamse leeuw op de betoging op 11 september.

SIOE wenst te benadrukken dat onze bedoelingen eerbaar waren en we absoluut de Vlamingen niet wensten te viseren.

De Waalse haan zou ook niet getolereerd worden , zo ook de Baskische vlag niet.

In onze betrachtingen de regels simpel te houden voor de EERSTE stop islamisatiebetoging OOIT hadden we als regel aangenomen dat als een land of regio een wereldcup voetbalteam had , dat men dan die vlag kon zwaaien.

Men kan inderdaad argumenteren dat dit een triviale basis is om regels op te funderen maar we moesten ergens een lijn trekken.

In contrast heeft SIOE ook een heleboel mails ontvangen van mensen die ons juist loven om onze duidelijke lijn en die begrijpen waarom het zo moet.

Men kan niet iedereen altijd goed doen , maar we leren uit onze ervaringen en zullen proberen de meesten zoveel mogelijk goed te doen.

Daarom zullen vanaf nu op alle volgende SIOE demonstraties erkende regionale vlaggen naast de nationale vlaggen gezwaaid mogen worden.

We behouden ons het recht om te staan op onze andere regels zoals het verbod aan politieke partijen zichzelf te promoten op onze demonstraties en het is aan SIOE te beslissen welke vlaggen al dan niet getolereerd worden.

We vragen iedereen te begrijpen dat dit enkel is om als één front achter de slogan “stop islamisatie van Europa” te staan en de media-aandacht enkel daarop te focussen.

Zoals beloofd zal SIOE anti-islamisatie acties van andere groeperingen publiceren en promoten tenzij SIOE vindt dat de groepering op zich indruist tegen de principes van SIOE.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: