SIOE BELGIË

Racism is the lowest form of human stupidity, but Islamophobia is the height of common sense

SIOE heeft het zaad van de tegenstem gezaaid dat de Islamisering zal bestrijden, waaruit wederom de bloemen van vrijheid zullen zullen bloeien op ons werelddeel

Posted by sioebelgie op september 24, 2007

De expanderende anti-islamorganisatie Stop the Islamisation Of Europe (SIOE), is verheugd te zien dat de Vlaamse partij Vlaams Belang een Stop de islamisatie van Vlaanderen beweging heeft opgericht. Vlaams Belang heeft verklaard dat het gebruik wil maken van de deining die de SIOE-betoging in Brussel op 11 september heeft veroorzaakt.

Vlaams Belangs voortzetting van de strijd is exact wat SIOE wou zien gebeuren en wenst Filip Dewinter en zijn partij veel succes met hun toekomstige inspanningen om de islamisatie in Vlaanderen te stoppen. SIOE heeft de zaden van oppositie tegen islamisatie gezaaid van waaruit de bloemen van de vrijheid in ons continent zullen bloeien.We hopen dat politici van andere politieke partijen door deze eerste acties die specifiek tegen de islamisatie gericht zijn, zullen aangemoedigd worden om hun eigen stop de islamisatieprogramma’s op te starten in alle Europese landen. Daarom willen we de leden van politieke partijen aanmoedigen hun leiders te contacteren om hetzelfde te doen.

Politieke partijen trekken, door hun specifiek karakter, zowel voorstanders als tegenstanders aan. Daarom heeft SIOE geprobeerd zich te distantiëren van om het even welke politieke partij, met als doel een brede basis van mensen te verzamelen die de islamisatie van Europa willen stoppen. SIOE is geen politieke partij maar een actiegroep met slechts één doel, de islamisatie van Europa te stoppen, en we weten dat een meerderheid van de Europese bevolking dit ook wenst.

Politieke partijen zouden zich zeker met de Stop de Islamisatie van Europa moeten bezighouden, omdat ze ons onze verkozen politici leveren.Toch behoren de meeste mensen niet tot politieke partijen en is er een groot aantal organisaties, zoals vrouwengroepen, die politiek neutraal zijn. SIOE is er als uitlaatklep om een brede waaier aan mensen en organisaties te vertegenwoordigen die willen samenwerken om de islamisatie tegen te gaan.

Daarom zeggen we het opnieuw aan wie het horen wil: laat alle verschillen achterwege en verenig je om de islamisatie van Europa te stoppen.De volgende internationale SIOE Brussel-stijl betoging is in Marseille, in Frankrijk.

Advertenties

Eén reactie to “SIOE heeft het zaad van de tegenstem gezaaid dat de Islamisering zal bestrijden, waaruit wederom de bloemen van vrijheid zullen zullen bloeien op ons werelddeel”

  1. BFA said

    Wordt SIOE Belgie Vlaams of Belgisch?
    Belangrijk om te weten voor een in Wallonie wonende Vlaming.

    Sitemaster : Er wordt druk gewerkt aan een francofone site , net zoals België zelf krijgt SIOE dus een Waalse en een Vlaamse tak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: