SIOE BELGIË

Racism is the lowest form of human stupidity, but Islamophobia is the height of common sense

Stop de bouw van moskeeën in Europa!

Posted by sioebelgie op september 24, 2007

Dit is een boodschap aan onze leiders van de Europese Unie (verkozen of niet).We willen geen moskeeën meer zien in de Europese Unie tot we kerken, tempels en synagogen zien in Mekka!

SIOE zal een betoging houden in Marseille op zaterdag 8 december 2007. Dit is op een zaterdag, kort na Sinterklaas, een dag die overal gevierd wordt in Zuid Frankrijk. We werken in twee fasen, en de eerste fase is al volop in de maak. Tot we de tweede fase uitgewerkt hebben, kunnen we nog geen plaats en tijd vrijgeven.

Zoals in andere Europese steden is er ook in Marseille het plan om een grote moskee te bouwen, iets wat SIOE beschouwt als één van de vele strategieën voor de islamisatie van Europa. De fondsen voor veel islamistische projecten komen vaak uit Saudi Arabië, een land dat zoals algemeen geweten, elke andere religie binnen zijn grenzen verbiedt. Meer nog, niet-moslims worden niet toegelaten te reizen in grote delen van Saudi Arabië en worden het recht ontzegd om hun geloof te beleiden in een daarvoor voorziene gebedsplaats. Het is zelfs zo dat wanneer een niet-moslim wordt betrapt op de minste vorm van praktisering van hun eigen godsdienst, ze gevaar lopen op deportatie, een gevangenisstraf of erger.

De Europese Unie roept zichzelf uit tot ‘bastion van vrijheid en tolerantie’, maar zo’n principes zouden verder moeten reiken dan de grenzen van deze “verenigde landen”.In de plaats daarvan zien we dat het islamisme onze levenswijze aantast, zonder dat islamitische landen daar iets tegenover stellen, islamitische landen die daarentegen steeds meer naar het Saudi Arabisch model gaan neigen.

We zien steeds vaker hoe niet-islamitische religieuze artefacten vernietigd of gevandaliseerd worden in islamitische landen. De leiders van de Europese Unie zouden islamitische landen zoals Saudi Arabië moeten vragen om buddhistische tempels te bouwen op hun grondgebied in plaats van buddhistische standbeelden te vernietigen. Toenadering zoeken betekent niet dat niet-moslimslanden overal in Europa, soms reusachtige, moskeeën moeten neerpoten terwijl in moslimlanden geen hindu- of buddhistische tempels, synagogen, kerken en andere niet-moslimtempels gebouwd worden.

De SIOE-betoging in Marseille is een vreedzaam protest tegen de geplande bouw van een kolossale moskee daar.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: