SIOE BELGIË

Racism is the lowest form of human stupidity, but Islamophobia is the height of common sense

Actieve medestanders voor SIOE gezocht!

Posted by sioebelgie op september 25, 2007

Het is een feit dat de tegenstanders van onze organisatie, Stop Islamisation of Europe, met velen en sterk zijn. De Europese Unie, de Verenigde Naties en de landelijke regeringen, hebben hun bevolking, zowel op Europees op landelijk niveau, op een laffe wijze verkocht aan de Islam. Zij willen niets weten van onze organisatie en zij zullen alle middelen aanwenden om ons te stoppen.
Dit werd duidelijk tijdens de demo van 9/11 in Brussel. Eerst verbood de burgemeester van Brussel, Freddy Thielemans, de demo. Helaas voor hem heeft de rechtbank dit verbod niet bekrachtigd. Daaropvolgend hebben verschillende politici getracht het demonstratie-proces van SIOE te vertragen. Bovendien werden er geruchten verspreid over terroristische aanvallen tijdens de demo, welke overigens niet zijn bevestigd door de politie. Kortom, er was weinig voor nodig om een verwachte opkomst van 20.000 betogers te decimeren tot zo’n 400-500.
Tot slot hebben krachten binnen de Amerikaanse lobby voor buitenlands beleid zich ook bemoeid met deze demonstratie. Hoewel ook de Amerikaanse politiek fel tegen de Islamisering is, liggen haar prioriteiten nog steeds bij het bedrijven van buitenlandse politiek.
Momenteel zet het Amerikaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken zich in, met als doel het verenigen van alle anti-islamitische bewegingen binnen de EU. Dit lijkt een goed idee, maar men mag nooit vergeten dat de inspanningen die zij hiertoe verrichten, op hun voorwaarde zullen zijn.

SIOE wil iets anders:

Wij zien onszelf als een Europese grassroots-organisatie. Onze wens is dat alle Europeanen hun meningsverschillen terzijde schuiven en ons verenigen tot één front met als doel het stoppen van onze grootste bedreiging, de Islamisering van Europa. Een beweging vrij van politieke inmenging of -krachten. Immers, politieke partijen en politici afzonderlijk, zullen altijd vatbaar zijn voor andere ideeën of doelen op welke manier dan ook.

SIOE heeft geleerd van haar fouten en presenteert zich nu als een non-hierarchische organisatie, waarin toegewijden in direct contact staan met de oprichters van SIOE. Er zal een wekelijkse Skype bijeenkomst zijn, updates, demo’s zullen op de verschillende websites verschijnen.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

(Het downloaden van Skype is gratis evenals het gebruik ervan, het enige wat nodig is, is een headset om te communiceren via de pc)

De voordelen van meedoen met SIOE Skype-cast groepen:

– Het verkrijgen van de meest recente info m.b.t. demo’s en andere gebeurtenissen
– De mogelijkheid om met voorstellen te komen voor nieuwe acties
– Het laatste nieuws uit andere landen, afkomstig van leden uit “jouw” Skype-groep
– Je leert gelijkgestemden kennen uit Europa en de rest van de wereld
– Je maakt deel uit van een community van gelijkgestemden met één doel: het stoppen van de Islamisering van Europa
– Je ontmoet “jouw” Skype-groep op een volgende demo

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Hoe worden de groepen samengesteld?

Er zullen groepen samengesteld worden van 10 personen per groep. Zij zullen uit verschillende landen afkomstig zijn, de voertaal is vooralsnog Engels. De groep zal worden gebeld en zal een update krijgen over de demo’s en SIOE-nieuws. Dit neemt ongeveer 5 minuten in beslag. Dan volgt er een discussie en die duurt eveneens 5 minuten. Daarna zal de Skype-groep de rest van de week met elkaar in contact treden om te discussiëren en het opperen van ideeën. Dit geeft ook de mogelijkheid om vriendschappen te sluiten met mensen uit andere landen. Men zal er naar uitkijken om elkaar te ontmoeten op een volgende demo.

Als je een Skype-naam hebt, mail deze dan naar: sioe@siad.dk

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: