SIOE BELGIË

Racism is the lowest form of human stupidity, but Islamophobia is the height of common sense

Saoedi-Arabië klaagt dat moslims hun religie niet vrijuit kunnen belijden in Europa

Posted by sioebelgie op oktober 7, 2007

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

 

 

De Saoedische Commissie voor mensenrechten (HRC), zal bij haar tegenhangers binnen de EU erop aan dringen dat de regeringen van de landen binnen de EU moslimterrorisme niet mogen verbinden aan de islam.

Ook dringt deze commissie aan om regels uit te vaardigen die moslims beschermen tegen vooroordelen en discriminatie tijdens het belijden van hun geloof.

Volgens een bron binnen deze commissie, die overigens gesubsidieerd wordt door de Saoedisch-Arabische overheid, zal deze commissie zich ook mengen in de verschillende mensenrechten issues in Europa. Hierbij valt te denken aan het volgende: wanneer moslims ‘onwettig’ worden ondervraagd, niet met respect worden behandeld, wanneer moslims fysiek of mentaal worden vernederd of wanneer moslims niet vrijuit hun geloof kunnen belijden en toepassen. (Bijv. op sommige scholen wordt het moslima’s verboden een hijab te dragen)

De verwachting is dat deze punten ten tafel worden gebracht tijdens de tweede Arabisch-Europese dialoog over mensenrechten en terrorisme, waarin deze commissie participeert. Deze dialoog zal plaatsvinden in Kopenhagen op 21 t/m 23 oktober a.s. Deze dialoog is belangrijk omdat het wordt gehouden in Denemarken. Dit is zeer opvallend, daar de rellen om de Mohammed-cartoons daar zijn begonnen.

Bron: Jihad Watch

UPDATE:

SIOE Denemarken bereidt momenteel acties en demonstraties voor tegen de kuffarfoben en kalifacisten die in Denemarken zullen aankomen en verblijven. Meer informatie volgt op SIOE Denemarken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: