SIOE BELGIË

Racism is the lowest form of human stupidity, but Islamophobia is the height of common sense

Een warm welkom voor de Saoudis

Posted by sioebelgie op oktober 10, 2007

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Eerst verbranden ze de Deense vlag en nu spugen ze de Denen in het gezicht in hun eigen land.

In de posting van 7 okt. jl. schreven we over de Saoedisch- Arabische mensenrechten- comissie die naar Kopenhagen komt. Deze Saudische delegatie zal komen vertellen dat de Europeanen moslims beter dienen te behandelen en dat zij meer vrijheid moeten krijgen om hun religie te kunnen belijden…(!?)

Een sfeerbeeld uit Saudi-Arabië:

zweepslagen.jpg SIOE Denemarken zal de hele periode dat deze Saudische hypocrieten in Denemarken zijn, op straat komen. Hoe is het mogelijk dat mensen die weigeren de VN-verdragen over de mensenrechten te ondertekenen, de Denen te moeten onderwijzen over wat menselijk is?

Deze huichelaars hebben onlangs 2 mannen veroordeeld tot 7000 zweepslagen elk, omdat ze schuldig zijn bevonden aan homosexualiteit. Onthoofdingen behoren ook tot de sharia-wetgevingen.

Hoe durven ze? En wat is er met onze politici gaande dat zij hen willen ontmoeten? Wat moeten we mogelijkerwijs leren van mensen, die speciale autowegen hebben voor moslims en niet-moslims? Zijn onze Europese politici nu helemaal knettergek geworden? Wordt er van ons verwacht dat we de apartheid opnieuw gaan invoeren, zoals die voorkwam in Amerika gedurende de jaren 60? Bankjes voor moslims, bankjes voor dhimmi’s, restaurants voor moslims, restaurants voor dhimmi’s, bioscopen voor moslims, bioscopen voor dhimmi’s?

ECHT NIET! Daarom: iedereen (personen en organisaties) die van mening is dat het een slecht idee is dat een bende religieuze psychoten ons moet gaan vertellen hoe we ons moeten gedragen in onze Europese landen, verenig je!

De SIOE demonstraties zullen plaatsvinden op het moment dat ze aankomen in Kopenhagen, tijdens de route naar het hotel, bij het hotel waar zij verblijven en op de plaats waar zij toespraken houden.

Hypocrieten, verlaat Denemarken!

Verdere details over de route, plaatsen en tijden zullen worden meegedeeld als we meer weten over het ongewenste bezoek van deze schijnheiligen.

Tot slot:

pat-condell.JPGIn zijn gebruikelijke ironische en satirische stijl, zoals Pat ook heeft gedaan toen hij achter de demo in Brussel stond, geeft Pat Condell de Saoedies -die de Denen een lesje mensenrechten komen geven- verbaal een pak rammel.

Enjoy!

KLIK HIER OM TE LUISTEREN NAAR PAT CONDELL

Advertenties

Eén reactie to “Een warm welkom voor de Saoudis”

 1. y_not said

  Inderdaad.
  De mensenrechtencommissie(?) van Saoudi Arabië zal eens haar Europese tegenhangers de les spellen.
  Wat gaat Saoudi Arabië ons leren over mensenrechten? Dat je overspelige vrouwen moet stenigen of ophangen aan een kraan? Dat je homo’s van een berg moet gooien? Dat Joden moeten uitgeroeid worden? Dat vrouwen een boerka moeten dragen in het openbaar en zich vooral dienen te schikken naar elke wens en gril van haar man? Dat meisjes vanaf 9 jaar mogen uitgehuwelijkt worden, met ‘consumptie’ van het huwelijk? Dat onze westerse vrouwen sletten zijn omdat ze zich niet volledig bedekken? Dat er geen scheiding mag zijn tussen geloof en staat? Dat de sharia dringend moet ingevoerd worden in Europa (er gaan hier wat handjes afgehakt worden)? Dat mannen dubbel zoveel waard zijn als vrouwen? Dat moslims het recht moeten hebben om vijf maal te bidden tijdens het werk? Dat wij geen varkensvlees meer mogen voorschotelen aan onze scholieren? Dat er geen muzieklessen meer mogen worden gegeven? Dat meisjes apart dienen te zwemmen?

  Er zal door de Saoudi’s zeker de vraag gesteld worden om islam niet meer te linken aan terrorisme. Euh, kijk om je heen en stel vast dat dit nu eenmaal een feit is , de koran roept trouwens op om oorlog te voeren tegen de ongelovigen.
  Ook daar zal ongetwijfeld een woordje over islamofobie vallen en zal het de bedoeling zijn dat Europa nogmaals buigt voor de eisen van de Arabische landen.
  De Europese niet-moslim bevolking begint evenwel een ruggengraat te krijgen en stelt zich terecht meer en meer vragen over hoever zij kunnen buigen. (verwijst naar een artikel in De Standaard over de OVSE die waarschuwt tegen moslimhaat).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: