SIOE BELGIË

Racism is the lowest form of human stupidity, but Islamophobia is the height of common sense

De islamisering van Europa

Posted by sioebelgie op oktober 20, 2007

“De islamisering van Europa – Het Westen voor de keuze”
Door: Filip de Winter

Dat de belangstelling voor het islamthema alsmaar groeit hoeft na de 9/11-gruwel en de aanslagen in Londen, Madrid en zoveel andere wereldsteden niet te verwonderen. De dreiging van de radicale islam manifesteert zich niet enkel via terrorisme en geweldplegingen allerhande. Via het Paard van Troje van de immigratie-invasie heeft het moslimfundamentalisme zich ook hier bij ons, in de warme moederschoot van de islam, genesteld.

boumediene.jpgDe islam is niet alleen de snelst groeiende godsdienst ter wereld maar is nu reeds hier bij ons in Europa de 2de godsdienst. Het was de Algerijnse President, Boumédienne, die ooit zei: “We veroveren Europa door de moederschoot van onze vrouwen”. Boumédienne had gelijk, heeft gelijk en krijgt gelijk. Als we alleen nog maar de demografische situatie in onze eigen stad Antwerpen bekijken dan weten we dat de islamisering van o.a. deze stad enkel een kwestie van tijd is. Antwerpen telt momenteel 70.000 moslims. In de leeftijd tussen 6 en 12 is meer dan een derde van de Antwerpse bevolking moslim. In het lager stedelijk onderwijs volgt 33,6% en in het secundair onderwijs volgt 24,6% islamonderricht. Een extrapolatie leert dat in het jaar 2020 een meerderheid van de leerlingen in het stedelijk onderwijs moslims zullen zijn. Ondertussen telt Antwerpen 35 moskeeën waarvan 3 (o.a. de fundamentalistische Pakistaanse moskee op het Stuivenbergplein) binnen enkele maanden erkend en gesubsidieerd worden door de Vlaamse overheid.

Het was Vlaanderens bekendste islamoloog, Urbain Vermeulen die een tweetal jaren geleden in een interview met Het Laatste Nieuws zei: “Over dertig à veertig jaar zal de streek van Noord-Frankrijk Lille-Roubaix-Tourcoing tot Amsterdam één islamitische enclave zijn. Vlaanderen en Brussel liggen daar in. Binnen twintig jaar is Brussel de grootste Maghrebijnse stad buiten de Maghreb. Onze samenleving zal gedestabiliseerd worden. De moslims zullen probleem na probleem opwerpen, steeds meer eisen stellen en het straatbeeld bepalen. Dat is misschien het einde van de overwegend Europese cultuur”.

In de schoot van Europa nestelt zich inderdaad een steeds groter wordende gemeenschap die een totaal andere maatschappij-ideologie aankleeft. De islam is immers meer dan een godsdienst. Het is een maatschappelijke ordening, een ideologie, die zich uitstrekt tot alle aspecten van het leven. Vrijheid van meningsuiting, geloofsvrijheid, democratie, gelijkheid van man en vrouw, scheiding van kerk en staat zijn waarden die volkomen vreemd zijn aan de islam.

lewis-bernard.jpgIk voeg er graag nog een tweede citaat aan toe. Bernard Lewis, doctor in de geschiedenis van de islam en auteur van een twintigtal boeken over de islam en het Midden-Oosten, stelt: “Europa zal op het einde van deze eeuw islamitisch zijn. Europa zal een deel van het Arabische westen zijn, van de Maghreb. Migratie en democratie tonen dit aan. Europanen huwen laat en hebben geen of weinig kinderen. Maar er is ook de sterke immigratie: Turken in Duitsland, Arabieren in Frankrijk en Pakistanen in Engeland. Zij huwen vroeg en hebben veel kinderen. Rekening houdend met de actuele trends zal Europa ten laatste op het einde van de 21e eeuw een moslim-meerderheid in haar bevolking hebben”.

Radicale moslims hebben alle reden om vertrouwen te hebben in de toekomst. De islam is in opmars, niet alleen in Europa, maar wereldwijd. In 1973 waren er ongeveer een half miljard moslims in de wereld, vandaag is dat aantal al verdriedubbeld tot 1,5 miljard. De expansie van de islam is een feit in bijna alle werelddelen, ook in Europa. Volgens statistieken van de National Intelligence Council (NIC) van de Verenigde Staten zou het aandeel moslims in de totale bevolking van de Europese Unie in 2025 zijn toegenomen tot (in het beste geval) 22% van de bevolking, in het slechtste geval zelfs tot 37% van de totale Europese bevolking.

De moslims hebben een rotsvast en onwankelbaar vertrouwen in de toekomst. De moslims zijn ervan overtuigd dat de islam de enige, de laatste en de meest waarachtige godsdienst is. In afwachting van een machtsovername in West-Europa bouwen zij met de steun van de Europese regeringen hun structuren uit. De omgekeerde kolonisatie is inderdaad begonnen. De zowat dertig miljoen in Europa levende moslims zijn slechts de voorhoede van de islam in Europa. Weinig moslims keren de islam de rug toe. Ondertussen zijn er reeds vele tienduizenden Europeanen die zich bekeerd hebben tot de islam.

De islam staat sterker dan ooit. Vorig jaar nog stelde de Libische leider Muammar Khaddaffi op de Arabische tv-zender Al Jazeera: “We hebben 50 miljoen moslims in Europa. Ze zijn het teken dat Allah de islam de macht wil geven over Europa – zonder zwaarden, zonder kanonnen, zonder verovering. De 50 miljoen moslims in Europa zullen Europa islamitisch maken binnen enkele decennia. Allah mobiliseert islamitisch Turkije om deel uit te maken van de EU. Dat betekent een bijkomende 50 miljoen moslims in Europa. Dan zullen er 100 miljoen moslims in Europa zijn”.

De voorspellingen van Urban Vermeulen, Bernard Lewis en Kaddhafi dreigen binnen afzienbare tijd bewaarheid te worden. Brussel, de Europese hoofdstad, telt nu reeds 57 % allochtonen in haar bevolking. In Antwerpen zitten we aan 26 % allochtonen, met een groeipercentage van 1,5% per jaar. De meeste nieuwe immigranten zijn islamitisch: Marokkaans of Turks. Het is geen toeval dat in zowel Brussel als Antwerpen Mohammed de meest gekozen voornaam voor baby’s is.

De islamisering van onze steden is geen toevallig feit dat louter en alleen het gevolg is van de witte vlucht van onze eigen bevolking en de toename via geboorteoverschotten, en illegale en legale immigratie naar onze steden. In functie van de islamisering van Europa volgt de islamitische minderheid een succesvolle strategie. Ja, er is een masterplan om in eerste instantie onze steden en daarna heel Europa aan de islam te onderwerpen. Islamitische organisaties allerhande streven bewust naar de islamitische getto-isering van bepaalde wijken en buurten van onze grootsteden. Door middel van het voeren van een apartheidspolitiek (denken we maar aan de symbolenstrijd rond de chador en de hoofddoek, de discussie over het hallalvoedsel en de Christelijke symbolen in de overheidsgebouwen, het gescheiden zwemmen voor mannen en vrouwen in onze openbare zwembaden, het opleggen van een alcoholverbod aan nachtwinkels, snackbars en cafés die zich bevinden in de islamitische wijken…..) wil men de moslimgelovigen bij de les houden en iedere vorm van integratie onmogelijk maken.

Deze gelovige moslims troepen samen in de geïslamiseerde wijken van onze grootsteden waar ze terecht kunnen in de moskeeën en koranscholen, de Arabische winkels met hallalvoedsel, bij islamitische vzw’s en verenigingen die het oorspronkelijke sociale weefsel op korte termijn quasi volledig hebben overgenomen. Via deze concentratiepolitiek creëert men bewust islamitische enclaves in onze grootsteden. Deze islamitische enclaves – die zich in snel tempo isoleren van onze samenleving en waar nauwelijks nog autochtone pottenkijkers worden geduld – zijn de bruggenhoofden van de radicale islam hier bij ons in Vlaanderen maar ook elders in Europa.

Via deze gettostrategie bouwt de islamzuil zich een machtspositie uit en wordt de witte vlucht – de uittocht van de Vlaamse autochtonen uit de betrokken wijken en steden naar de groene rand van de stad – gestimuleerd. Op deze manier wordt de islamitische inktvlek die onze steden overspoelt alsmaar groter! Steden zoals Brussel en Antwerpen, maar ook steden zoals Marseille en Rijsel in Frankrijk, Bradford en Birmingham in Groot-Brittanië, Stuttgart en Frankfurt in Duitland dreigen overwegend islamitische steden te worden.

Laat mij besluiten met een citaat van de Oostenrijkse bisschop Krenn die enkele jaren geleden in een kranteninterview het volgende zei: “Karel Martel heeft in 732 nabij Poitiers de Islam teruggedreven, Prinz Eugeen von Savoie heeft in 1683 nabij Wenen de Islam teruggedreven en desnoods moeten we de Islam een derde keer – hopelijk vreedzaam – terugdrijven naar de plaats waar ze thuishoort, aan de andere kant van de Middellandse Zee!”.

kalifaat.jpg

Deze kaart geeft weer welke gebieden er door de islam veroverd werden in het begin van de achtste eeuw. In het jaar 732, nabij Poitiers, werd de Islam teruggedreven o.l.v Karel Martel.

Advertenties

Eén reactie to “De islamisering van Europa”

 1. Duplo said

  Spijtig dat u de schrijfwijze van de voornaam van Filip Dewinter overneemt van de poco-pers die dit bewust doet uit blinde onververdraagzaamheid en pestgevoelens.
  U hebt deze tekst van de webstek van Filip Dewinter genomen: daar staat meer dan duidelijk de juiste schrijfwijze. http://www.filipdewinter.be/

  Dank u , dit was een onbewuste typfout , macht der gewoonte waarschijnlijk 🙂
  Wordt direct aangepast

  Mvg ,

  Webmaster SIOE-B

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: