SIOE BELGIË

Racism is the lowest form of human stupidity, but Islamophobia is the height of common sense

“Ken uw vijand en u zult niet verslagen worden”

Posted by sioebelgie op november 1, 2007

Sun Tzu ca. 544 – 496 v.Chr

suntzu.gifTerwijl u dit leest met uw geestvermogen dat in een Westers democratisch perspectief werd opgeleid -dat vraagt, afweegt, en nadenkt- heeft u eens de tijd om de andere kant van een argument te overwegen. De aanhang van de Islam die zich tot uw vijand heeft gemaakt en niet op deze manier redeneert, indoctrineert hun kinderen met haat voor alles waar u in gelooft en wat u voor de toekomst van uw kinderen wilt. De mannen en vrouwen worden gevoed met een dieet van afkeer en haat voor elk individu dat niet buigt en op zijn knieën gaat voor de god van de islam en aan zijn visie over hoe uw toekomst eruit moet zien.

Wat onze maatschappij als een deugd ziet, zien zij als zwakheid. Hun ideologie kent geen vrees, want waarom zouden ze onze maatschappij vrezen als die gebonden is aan zijn eigen wetten en als de mensen er door regels worden ontkracht?

De mensen zien zij als decadent en de maatschappij als waardeloos!

Zij kennen hun vijand, zij kennen onze zwakheden, zij weten hoe ze onze eigen wetten en ethiek tegen ons kunnen gebruiken. Zij zijn elke minuut bezig met de vernietiging van onze manier van leven, dit is hun doel, dit zien zij als hun levenswerk!

Deze woorden werden meer dan 2000 jaar geleden geschreven; zij zouden een waarschuwing voor ons moeten zijn. [ Spreuken 1:32 ]

Want wie onnozel is, gaat aan zijn halsstarrigheid ten onder,
en zelfgenoegzaamheid brengt de dwazen om.

De geschiedenis heeft talloze voorbeelden van naties die wegens zelfgenoegzaamheid zijn gevallen, of wegens kortzichtigheid en onwetendheid over hun tegenstander.

Rond 539 voor Christus viel de stad Babylon door het leger van de Meden en Perzen geleid door Koning Cyrus.

Deze grote stad die zich schrijlings op de Eufraat bevond werd beschouwd als onoverheersbaar. In één enkele nacht viel de stad zonder enige strijd omdat zij haar vijand niet kende en haar niet onder ogen wou zien. De zelfgenoegzaamheid heeft de stad ten val gebracht.

Bij het begin van de WO2 hadden Groot-Brittannië en Amerika dezelfde zelfgenoegzame houding tegenover Japan. Het was een populair geloof/praatje in Amerika dat de Japanners onmogelijk goede piloten konden hebben omdat ze allemaal brillen zouden dragen. Groot-Brittannië bekeek Japan met minachting en geloofde dat Singapore niet in te nemen was. De Britten waren amper over hun vijand geïnformeerd. Japan liet hen vervolgens lijden, vernederde Groot-Brittannië door heel Zuidoost-Azië te bezetten. Pas toen de Britten de Japanse militair en de ethos die hem dreef begonnen te begrijpen konden ze enig succes tegen deze onverschrokken vijand boeken.

Iedereen die van de vrijheid geniet om wel of niet een religie te kiezen, iedereen die ’s ochtends opstaat en de vrijheid heeft om zijn eigen keuzes te maken moet wakker worden en inzien hoe kwetsbaar deze gift is!

Wij kunnen dit in één nacht verliezen net zoals de mensen uit Babylon hun stad verloren door hun zelfgenoegzaamheid, want ook wij hebben geen sterkere grip op onze vrijheden.

De Islam marcheert over de hele wereld, de waarschuwingssignalen omringen ons, de tekens staan op de muur. Wie van ons luistert naar de waarschuwingen, wie van ons besteedt hier aandacht aan?

De krankzinnige verklaringen die door Moslims worden afgelegd: “Islam is de toekomst van Groot-Brittannië” “Islam zal over de wereld regeren” “Onthoofd degenen die de Islam beledigen” ” Dood de Joden en Christenen”. Dit zijn geen uitlatingen van een paar extremisten, dit is het geloofssysteem dat wordt opgedrongen aan moslims over de hele wereld, er bestaat niet zoiets als een gematigde Moslim. Islam staat niet voor matiging, het is elitair en niet compromitterend. De Islam verbiedt vrijheid van meningsuiting en elke kritische reflectie.

Voor Moslims is tolerantie een anathema. De vrije gedachte is gevaarlijk, zij geloven in tegenargumenten. Voor hen bestaat er slechts één waarheid, namelijk hun eigen -verkeerde- waarheid.

Sta jezelf niet toe door liberaal linkse partijen en hun geesteszieke vriendje, de islam, te worden verpand! Voer actie en sluit je bij anderen aan die voor Europa willen opkomen… voor het te laat is!

STEUN SIOE!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: