SIOE BELGIË

Racism is the lowest form of human stupidity, but Islamophobia is the height of common sense

Kerst sober vanwege Islam

Posted by sioebelgie op november 3, 2007

AMSTERDAM – Engelsen zijn woedend over en plan van het linkse Labour om Kerstmis ‘rustiger aan te doen’ om de Islamieten niet voor het hoofd te stoten.

In plaats daarvan moeten feesten van andere religies meer naar voren worden geschoven, aldus de denktank van de partij. En daarmee schopt Labour keihard tegen de schenen van een hoop Engelsen die in de traditie van Dickens opgroeiden met de Kerstverhalen en de ‘Christmaspudding’.Maar het rapport van de partij gaat veel verder. Zo staan er voorstellen in om een speciale ceremonie op te zetten rond de geboorte van kinderen. Dat naar voorbeeld van sommige allochtone groepen.

christmas.gifVerder moeten minderheden toegang krijgen tot het nu afgesloten witte platteland. De bisschoppen moeten verder uit de House of Lords om andere geloven niet achter te stellen. En zelfs de vlag, de Union Jack, moet een multicultureel broertje krijgen. De Engelsen krijgen sowieso uitslag van de instantie die het rapport uitbrengt, want uit diezelfde koker komen ook plannen voor invoering van de ID-kaart, vuilnisophaalbelasting en kilometerheffing.

Sayeeda Warsi zegt namens de conservatieven dat een land niet verandert door alle tradities overboord te zetten. Het zou Engeland alleen maar schaden, zo zegt de Britse moslima. De gedachte dat labour zich meer met de opvoeding van de kinderen gaat bezighouden, doet haar rillen. ‘Ik dacht dat we net van de communisten af waren’.

De Engelsen vallen over elkaar heen om het plan te veroordelen. ‘Gaan we nu ook de jaartelling afschaffen’, klinkt het ondermeer.

Bron: De Telegraaf

Advertenties

Eén reactie to “Kerst sober vanwege Islam”

  1. […] Zie ook het artikel: ‘Kerst sober vanwege islam’ […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: