SIOE BELGIË

Racism is the lowest form of human stupidity, but Islamophobia is the height of common sense

De arm der wet “strikes again”

Posted by sioebelgie op november 5, 2007

allesok.jpgOp de 4e november wilde de organisatie Eurorus een herdenking houden aan het monument van de Armeense holocaust in Elsene. Ze wilden de slachtoffers van de Armeense holocaust herdenken, de slachtoffers van Beslan en ook Theo van Gogh die dan iets meer dan 3 jaar geleden vermoord werd.

Voor deze herdenking had Eurorus Nation, SIOE België/Belgique en andere organisaties uitgenodigd om er samen een herdenking van alle slachtoffers van islamisme van te maken.

De bedoeling was om met een aantal verschillende organisaties met verschillende achtergronden, verenigd onze solidariteit uit te drukken en de aandacht te trekken van onze politici die de feiten maar al te graag ontkennen, zelfs de Armeense holocaust geen genocide willen noemen…

De herdenking werd geweigerd door de burgvader van Elsene die in een brief niets aan de twijfel overlaat : “Tot mijn spijt kan ik geen toelating verlenen wat betreft het houden van een activiteit, omwille van veiligheidsredenen verbonden aan de huidige gespannen toestand tussen de Turkse, Armeense en Kurdische gemeenschappen.”

Wederom weigert een Brusselse burgemeester vrije burgers het recht op meningsuiting uit vrees voor de reactie van heethoofdige minderheden die klaarblijkelijk heer en meester zijn in Brussel.

Naar aanleiding van dit verbod besloot Eurorus de herdenking af te blazen en in de plaats daarvan, met enkele vertegenwoordigers van de organisaties die aan de herdenking zouden hebben deelgenomen, een korte prikactie te houden voor het huis van burgemeester Decourty. Er werd een speech gehouden en er werden folders uitgedeeld om Mr. Decoutry duidelijk te maken dat wij niet akkoord gaan met het verbod op de herdenking en al zeker niet met de reden waarom het werd uitgevaardigd …

Het huis van de burgemeester bevindt zich op ongeveer 500 meter van het monument waar een betrekkelijk grote politiemacht zijn tenten had opgeslagen om iedereen die het toch aandurfde met bloemen het monument te naderen, onmiddellijk op te pakken.

Terwijl wij onze 5 minuten speech hielden voor het huis van de burgemeester (op het voetpad, het verkeer niet hinderend) werd deze politiemacht verwittigd om onze manifestanten “manu militari” in de boeien slaan.

Om geen risico’s te nemen met de bende -staatsgevaarlijke terroristen die we zijn – werd iedereen tegen de muur gesmakt en geboeid. Eén van de vertegenwoordigers van SIOE België was, naar de zin van de agent, blijkbaar niet snel genoeg om zijn handen op zijn hoofd te leggen waarop deze hem een harde klap tegen het achterhoofd bezorgde. Jammer genoeg stond de persoon voor het uitstalraam van een antiquair en werd zijn hoofd door de vitrine geduwd…

Terwijl de man bloedend op de grond lag riep de agent : “Ik ben het niet geweest, dit heeft hij zelf gedaan!”

Onze SIOE-vertegenwoordiger werd in de boeien geslagen en met een ambulance afgevoerd. In het hospitaal weigerde de politie zijn handboeien te verwijderen waardoor de dokter de hoofdwonde moest hechten terwijl hij op zijn zij lag, nog steeds geboeid…

Na de eerste zorgen (4 hechtingen) werd hij afgevoerd waar hij de overige 30 personen, die niet konden ontsnappen, in de cel mocht vervoegen.

verwondingen1.jpg

Ons gewond SIOE-lid heeft een gekneusde neus en een snijwonde in het voorhoofd. Hoewel het duidelijk is dat hij “neus-eerst” door de vitrine gegaan is blijft de politie erbij dat hij vrijwillig de ruit “ingekopt” heeft. Alsof hij een zelfmoordactivist zou zijn!

De persmededeling die de politie vrijgaf spreekt voor zich:

Een vrouw werd gerechtelijk aangehouden voor het breken van een raam. De vrouw raakte daarbij gewond aan het hoofd en werd naar het ziekenhuis gebracht.” (ons groepslid is wel degelijk een man)

“De manifestatie in Elsene werd georganiseerd door de groepering NATION, maar ook Vlaamse extremisten waren van de partij” (Vlamingen, Walen, Russen, … verschillende organisaties, … protesteren tegen een onterecht betogingsverbod… tsjach, veel extremistischer vind je niet meer heden ten dage)

De persoon stond tegen de muur, protesteerde niet, gehoorzaamde de bevelen die gegeven werden, maar werd toch fysiek aangevallen door de politieagent! Hoewel zij doen alsof hún neus bloedt zijn er meerdere getuigen van het incident en zal SIOE België in het geval deze leugen wordt volgehouden, hun groepslid aanraden gerechtelijke stappen te ondernemen.

Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Voetnoot : Om Misverstanden te vermijden willen de participanten van SIOE België en SIOE Belgique duidelijk stellen dat vanuit SIOE internationaal absoluut geen toestemming gegeven werd om aan een verboden actie deel te nemen , de personen die aan de actie deelgenomen hebben waren aanwezig op eigen verantwoordelijkheid.

Advertenties

4 Reacties to “De arm der wet “strikes again””

 1. Rsted said

  Laat me eens raden… die getuigen zijn toevallig allemaal medebetogers?

  SIOE : Ook 2 toevallige passanten en 4 andere agenten, daarnaast inderdaad een reeks medebetogers, die stonden naast hem in de rij, wat wil je dan ?

 2. Kenny said

  Rsted ,

  Je hebt geen ogen in je kop zeker .

 3. smeetske said

  Kenny krijgt de prijs van meest niet ter zake doende commentaar.

 4. […] Britse kinderen’Adding insult to injuryThe Europeans showed their respect for Theo van GoghDe arm der wet “strikes again”Herdenking THEO VAN GOGH niet onopgemerkt.AIVD wel heel erg optimistisch? « Mitgliedschaft […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: