SIOE BELGIË

Racism is the lowest form of human stupidity, but Islamophobia is the height of common sense

Radicale islam in België?

Posted by sioebelgie op november 10, 2007

Recent vertelde Mohammed Habash in een interview met Jan Leyers (zie foto) hoe België tot op vandaag heel wat radicale moslimgroeperingen telt: “Toen ik in Brussel was, waande ik me echt in de grotten van Tora Bora. Echt. Ik zag mannen met erg lange baarden en grote tulbanden. Ze hadden het over ’n militante islam en de jihad. ‘We moeten oproepen tot ’n islamitisch bewind in België…’ Zulke toestanden komen niet voor in mijn land. (…)”

inbrusselwaandeikmijintorabora.jpg

Wij van SIOE België hadden natuurlijk al langer weet van radicale moslimgroeperingen in België – ondanks de msm- en geven u graag een overzicht van enkele pijnlijke voorbeelden:

Het verbod op de betoging in Brussel bijvoorbeeld. Het verbod op een betoging tegen de islamisering van Europa die vredevol verliep- op het harde optreden van de politie na. Wij wachten nog altijd op een redelijk argument dat dit verbod verduidelijkt.

De herdenking van de Armeense genocide, die op 4 november was gepland, werd door de burgemeester afgelast wegens ‘kans op gewelddadige tegenbetogers’. Op 31 oktober werd een armeens café kort en klein geslagen en op 3 november terroriseerden jonge turkse nationalisten de straten in Schaarbeek. Zijn vrees blijkt dus terecht. Of het gedogen en niet-rapporteren van hun geweld en de afschaffing van elke andere betoging -voor onze eigen veiligheid weetjewel- zo’n goed idee is, durven wij sterk te betwijfelen.

Ook vorig jaar werden op youtube onrustwekkende filmpjes gepubliceerd over de islamisatie in België:

“Undercover in Klein Marokko” is de titel het boek geschreven door de jonge belgische journaliste, Hind Fraihi. Twee maanden infiltreerde ze tussen radicale moslims in Brussel. Eén van haar schokkende bevindingen was dat de nieuwe generatie moslims blijkbaar radicaler zijn en in toenemende mate toestemmen met geweld, niet enkel in de steden. Een filmploeg ging kijken wat er aan de hand was. (16/12/2006) Bekijk het filmpje hier.

Een tweede filmpje toonde de rellen in Antwerpen vorig jaar. De politie keek machteloos toe hoe jonge moslimradicalen door de straten trokken onder luid geroep. (let op de slogans) Chauffeurs werden geïntimideerd en bloembaken, stoelen,… sneuvelden. (11/02/2006). Bekijk het filmpje hier.

Lees ook de krantenartikels op ‘multimedia‘ en het artikel ‘Meer jihadis in België dan in gemiddeld opleidingskamp‘.

Ander videofragment: de betoging in Brussel tegen de mohammedcartoons.

De rode vlaggen gaan één voor één omhoog maar de media en de politiek weigeren hun ogen te openen.

Advertenties

2 Reacties to “Radicale islam in België?”

 1. Stradi Song said

  U vergeet de recente gerechtelijk uitspraken in de zaak van De Moor,
  waarbij de moordenaar, een jonge moslim, nu vrij rondloopt!
  Naar de gazetten stuurde ik het volgende.

  Mohammed was een volkskenner.

  Stel dat de kerel kon terugkeren en de zegeningen van de democratie kon bekijken, vooral het justitieel systeem.Laat staan dat hij er iets van zou begrijpen, dan zou het voor de man een comedy del arte zijn. De rechten van een bewezen misdadiger. Rechten? Hij zou ons eens vlug de sharia uitleggen, en op grond daarvan korte metten maken met dat individu.
  Wat de wereldverbeteraars onder ons niets liever zouden doen is de sharia zonder meer aanvaarden in onze huidige beschaving. Als dat gebeurt houdt onze beschaving op.
  De vertegenwoordigers van het nihilisme staan op het zelfde geestelijk niveau als de barbaar van de zesde eeuw, die een volk van ongeletterde stammen onder de knoet moest houden.
  De sharia uitleggen kunnen ze evenmin als de islamieten zelf. Maar ze doen het wel.
  En dan krijg je van die sentimentele beschrijvingen in de trend van “Met de sharia moeten samenlevingen voorzien in de geestelijke (haha)en lichamelijke gezondheid van hun onderdanen”
  Met zoiets kunt ge alle kanten op. Het probleem met de sharia is dat het vooral een kwestie van menselijke interpretatie is, waardoor het voor meerdere uitleg vatbaar is. De sharia is een bundeling van jurisprudentie aangevuld met onder meer de meningen van islamitische schriftgeleerden. Er bestaan net zoveel sharia’s als islamitische landen of gemeenschappen, een wet van de natte vinger.Grondwettelijk stelt dit niets voor.
  MAAR HEILIG VOOR DE MOSLIM.
  Mij goed, als links blijft toegeven aan de heilige eisen moeten ze wel consequent zijn en na het rijtje van toegevingen gaande van halalvoedsel, vrouwen inpakken, aparte scholen, aparte zwemtijden, aparte verkleedruimten, aparte douches( een besnedene wast zich niet met een onbesnede) enz., geven we nu ook toe aan apart berechting, justice a la carte,politiek correct misbruik van ons rechtssysteem. Waar zit het verschil van mogelijke berechting inzake moord tussen de zaken De Moor en Van Temsche? JURIDISCH GEEN, maar de uitspraken van de westerse rechters hebben wel grote gevolgen op niet zo lange termijn. Dus voor een criminele moslim hebben wij maar één eis “Aparte berechting via de sharia” Dat begrijpt hij.
  Want de poco’s hebben het over “De Ware Islam”. Want “De Ware Islam”, dames en heren, dat schijnt echt iets geweldigs te zijn. Met natte ogen van ontroering wordt erover gesproken. En wij, domme bange westerlingen, snappen het maar niet. Nee, die terroristische aanslagen hebben niks met De Ware Islam te maken. De Ware Islam is namelijk juist de sleutel tot het aards paradijs! De Ware Islam is een bron van vrede en liefde, tolerantie en respect!. ja, De Ware Islam gaat ervoor zorgen dat de mensen huilend van geluk elkaar in de armen storten. Uren kunnen we er over praten! Die Ware Islam toch! Ach, hoe graag zouden we u toch duidelijk maken welke hemelse zaligheden u aan uw eigenwijze westerse neuzen voorbij laat gaan, alleen maar kankeren over die paar aanslagen. Waarom ziet u toch niet dat De Ware Islam daar niks mee te maken heeft? Dan vraag ik mij af;
  WAAR ZITTEN AL DIE VOLGELINGEN VAN DE WARE ISLAM!
  Zitten hier dan de anderen met een slechte islam, met bijna zeventig procent van de crème de la crème in onze gevangenissen.
  Mohammed dus, die verdomme goed wist met welk volkje hij te maken had, heeft richtlijnen gegeven die verstaanbaar waren voor het ongeletterde gepeupel die hij nodig had voor zijn veroveringstochten, richtlijnen die ook als voorbeeld moesten dienen.Geselen , ledematen afhakken, publieke terechtstellingen enz, zijn nodig om een hersenloze massa door angst in het gareel te houden.
  De bevolking van de islamitische landen zijn mede door de tirannieke islam nooit in staat geweest zich cultureel en geestelijk te ontwikkelen en daarom is de sharia nu nog het enige middel om achterlijke islamieten in toom te houden.Ze lachen ons vierkant uit met onze justitie “A LA DE MOOR”
  Maak een wet die maakt dat islamieten door een arabische rechtbank gevonnist kunnen (moeten)worden volgens de sharia, niet hier maar in hun land van oorsprong uiteraard, de criminaliteit zal met meer dan negentig procent dalen.
  Gegarandeerd.
  Dat is toch het meest politiek correcte oplossing ,dacht ik.Toegeven aan de eisen van het (een) volk.

 2. Katwoman said

  Ik was ook stomverbaasd te horen dat de moordenaar van Guido de Moor “twee jaar met uitstel” krijgt. Als voornaamste redenen: 1) berouw (wie niet met zicht op een gevangenisstraf?); 2) blanco strafblad (nu toch niet meer) en 3) zijn jeugdige leeftijd.

  Er zijn te weinig plaatsen in de gevangenis, dus wie het spel juist speelt krijgt een straf “met uitstel”? Welk signaal geeft onze maatschappij dan? Je kunt iemand tegen de grond stampen, als het niet de bedoeling was dat die persoon iets overkwam en je er spijt van hebt, kom je er gemakkelijk van af. Tsjach, qua natte vingerwerk kan dit ook tellen. De sharia vind ik echter geen alternatief. Verminking, foltering en doodstraffen zijn straffen waar we gelukkig al een tijdje van af zijn. Ook het bijhorend lijstje met ‘strafbare feiten’ is akelig lang.

  Daarom pleit ik voor een striktere toepassing van ons democratisch systeem. Wie na een fair en eerlijk proces (met de mogelijkheid om in beroep te gaan)veroordeeld wordt, moet meer feitelijk gestraft worden (vervroegde vrijlating drastisch inkrimpen, “met uitstel” beperken tot bepaalde banale misdrijven, alternatieve straffen daadwerkelijk opvolgen, straf niet kunnen afkopen door geldboete te betalen, …)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: