SIOE BELGIË

Racism is the lowest form of human stupidity, but Islamophobia is the height of common sense

Jong geleerd…

Posted by sioebelgie op november 14, 2007

terrobarbie.jpgDagelijks nog, vallen er slachtoffers ten gevolge van moslimgeweld. Zelfmoordterroristen wachten met bommengordel en koran in de hand op een geschikt moment om toe te slaan. Misdadigers (en onschuldige mensen) worden verminkt, gestenigd en afgeslacht. Islamcritici worden met de dood bedreigd of vermoord. Vrouwen worden onderdrukt en vernederd en ook kinderen ontsnappen niet aan deze wilde draaikolk van haat en geweld.

10-jarige blaast zichzelf op in Irak

“Opstandelingen in Irak hebben een tienjarige jongen gebruikt om een zelfmoordaanslag te plegen op een bijeenkomst van Iraakse stamleiders in de provincie Diyala. Daarbij kwamen zes mensen om het leven. (…) Tijdens de bijeenkomst bracht de jongen een bomgordel om zijn middel tot ontploffing. Voor zover bekend is hij de jongste zelfmoordterrorist in Irak sinds de Amerikaanse invasie in 2003.”

(Bron: Het laatste Nieuws van 10/11)

Bom ontploft in speelgoedkar

In de Iraakse plaats Toz Khirmato is vrijdag een bom ontploft in een kar met speelgoed die op een trottoir stond. Een als snoepgoedverkoper vermomde zelfmoordterrorist blies zich midden een groep kinderen de lucht in.
(…) De soennitische Arabieren en Koerden in het noorden vierden de belangrijke moslimfeestdag, waarvan de datum van de stand van de nieuwe maan afhankelijk is, vrijdag reeds. De sjiieten vieren het einde pas zaterdag of zondag. In Tus Khormato, 180 kilometer ten noorden van Bagdad, wonen vooral Koerden en sjiitische Turkmenen.

(Bron: Het Laatste Nieuws van 12/10)

Al-Qaeda ronselt Britse kinderen

Volgens de chef van de Britse geheime dienst MI5 ronselt Al-Qaeda terroristjes in Groot-Brittannië. “Het gaat vaak om kinderen die pas vijftien zijn”, aldus Jonathan Evans vandaag. In de eerste publieke toespraak sinds zijn aantreden in april zei Evans dat Groot-Brittannië met de “meest directe en acute dreiging in vredestijd” van deze eeuw te maken heeft. “Momenteel rekruteren terroristen op een methodische en doelmatige manier kinderen in dit land. Kwetsbare jongeren worden geïndoctrineerd, geradicaliseerd en voorbereid op het plegen van aanslagen”, aldus Evans, die stelt dat het aantal Britten met vermeende terroristische banden dit jaar opgelopen tot minstens 2000.

(Bron: NieuwNieuws van 5/11)

Toezicht op orthodox moslim internaat ‘Al-Islah’ ontbreekt

Op het AL-ISLA-internaat zijn jongens vanaf 12 jaar welkom op de school. Er zijn momenteel rond de 70 leerlingen, een tiental van hen is onder de 15. Leerplichtige kinderen volgen deze opleiding naast hun reguliere onderwijs. Arabist Hans Jansen van de Universiteit van Amsterdam spreekt van een ultraorthodoxe opleiding: ,, Het is een magneet voor recruteerders, wanneer je daar je slag niet kan slaan, soldaatjes te vinden in de strijd tegen de ongelovigen waar dan wel” Na schooltijd, ’s avonds en in het weekend bestuderen ze de Koran en de Sharia op het Al-Islah internaat. De oudere jongens verblijven 24 per dag op het terrein en komen nauwelijks buiten.

(Bron: Eénvandaag van 29/10)

Zelfs in het dagelijks leven zijn kinderen het doelwit voor de propaganda van moslim- extremisten. In tekenfilms en tijdens kinderprogramma’s wordt er –tussen enkele grappige fragmentjes door- jodenhaat en jihad gepredikt:

tekenfilms.jpg shaddar.jpg
jihadmouse.jpg suicidesong1.jpg

Klik op een foto om de corresponderende video op youtube te bekijken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: