SIOE BELGIË

Racism is the lowest form of human stupidity, but Islamophobia is the height of common sense

Is het later dan je denkt?

Posted by sioebelgie op november 16, 2007

doomsday_clock.jpg

In 1947 maakte de wereld kennis met de Doomsday Clock. Bij de introductie ervan, was er voor gekozen om de grote wijzer zeven minuten voor middernacht te zetten, dit was een willekeurige keuze. Middernacht staat voor totale nucleaire vernietiging. In de afgelopen zestig jaar heeft de grote wijzer zich negentien maal verplaatst, hetgeen aangeeft dat er zowel toename als afname van het gevaar van totale vernietiging is geweest.

In 1991 nam de grote wijzer de oorspronkelijke positie weer aan van zeven minuten voor middernacht nadat het verdrag tot vermindering van het kernwapenarsenaal door de USSR en de USA werd ondertekend. Echter, nadat Korea besloot om een kerntest uit te voeren, de nucleaire ambities van Iran en het falen splijtbare materialen veilig te stellen, werd besloten op 17 januari 2007 de grote wijzer twee minuten naar voren te zetten. Dit maakt het vijf minuten voor twaalf.

Hoewel de Doomsday Clock oorspronkelijk was bedoeld om de bedreiging van nucleaire vernietiging aan te geven, vertegenwoordigt deze klok ook andere gevaren die de mensheid bedreigen, zoals klimaatsverandering.

De toenemende angst voor het gevaar van nucleaire holocaust die de gehele mensheid zal treffen is een reële een beangstigende mogelijkheid indien onstabiele regimes en psychotische ideologieën hun hand zouden weten te leggen op deze technologie van terreur.

Met Iran, dat wacht op de komst van de 12e imam en waarvan de sjiiten geloven dat hij terug zal komen om de islam naar een wereldwijde overwinning te leiden, en president Ahmadinejad, die popelt om in het bezit te komen van nucleaire wapens, is de wereld een stap dichterbij een nucleair Armegeddon.

Nucleaire technologie, voor vrede of oorlog?

Christenen kijken uit naar de terugkomst van Jezus Christus terwijl de Joden wachten op de komst van de Messias en de moslims wachten op de 12e imam. Maar, van al deze drie, heeft allah Mahdi aangewezen, die de enige is die middels geweld de wereld wil veroveren. Ahmadinejad en zijn kabinet zeggen een contract te hebben getekend met Al Mahdi, waarin ze zweren dat zij zijn werk zullen doen.

Wat houdt dit in?

Mahmoud Ahmadinejad heeft verklaard dat Israël van de kaart geveegd zou moeten worden. In september 2005 sprak hij de Verenigde Naties toe. Tijdens zijn speech beweerde hij in een aura van licht te zijn en hij voelde een verandering in de atmosfeer gedurende de tijd dat men niet eens met de ogen kon knipperen. Ahmadinejad sprak in apocalyptische termen en leek aan te sturen op een conflict met het Westen, die hij de grote satan noemt. Constant verklaarde hij dat hij de wereld moet voorbereiden op de komst van Mahdi, en dat hij daarom de weg vrij moeten maken zodat de wereld onder totale controle van moslims kan worden gebracht.

Toegewijde sjiitische moslims doen hun uiterste best om wereldwijd angst te verspreiden, die uiteindelijk vervangen kan worden door de vrede die Al Mahdi zal brengen. Wanneer zij nucleaire wapens zouden bezitten, zouden ze de mogelijkheid hebben om de wereld te laten branden en een nucleaire holocaust te creëren, hetgeen nodig is om de weg vrij te maken voor de komst van hun 12e imam.

Maar hoe krijgt Iran en haar leiders begrip voor deze islamitische overtuiging, is het soms een vreemde sekte vergelijkbaar met dominee Jones, die Jonestown stichtte in Guyana en door zijn interpretatie van de bijbel, meer dan 900 mensen heeft gedwongen om tegelijkertijd zelfmoord te plegen?

Jim Jones, een psychotisch leider, manupileerde mensen dusdanig dat ze deelnamen aan zijn doodscultus. En hoewel hij verantwoordelijk was voor de dood van meer dan 900 mensen, heeft zijn leiderschap der verschrikking slechts invloed gehad op een kleine groep mensen.

Iran is een heel ander verhaal. Het gaat hier om een extremistische natie. En extremisten hebben tijdens verschillenden gelegenheden verklaard dat zij meer van de dood houden dan van het leven. Voeg nu nog eens nucleaire wapens toe aan deze gedachtengang en je hoeft echt niet gestudeerd te hebben om te beseffen dat het zwaard van Damocles boven ons hangt.

De houding die de EU en de verschillende landen afzonderlijk binnen de EU aannemen, kenmerkt zich door bagatalisering van het gevaar dat dreigt. Deze ontkenning is even gevaarlijk dan het gevaar zelf.

In hun niet aflatende strijd onze nationale identiteiten af te nemen en om ons te vormen tot dienaren van een Europese superstaat, creëren ze de condities die een snelle groei mogelijk maakt van een cultuur die niet in Europa thuishoort, voornamelijk omdat er geen natuurlijk tegenwicht geboden wordt. Doordat alles wat onze landen uniek maakt ons af is genomen, en ons afgenomen dreigt te worden, is er een sociaal vacuüm ontstaan dat de islam dreigt in te vullen.

Dankzij deze caputilatie is er voor de islam geen enkel obstakel om Europa over te nemen. Het eindresultaat zal een Europese superstaat zijn, een islamitisch Europa.

Is het later dan je denkt?


doomsday_clock_islam_eu.jpg

Iedereen die leeft in een staat van ontkenning heeft geen oog voor zijn eigen welzijn. Stel, we ontdekken een beginnende vorm van kanker in ons lichaam. Zou het dan logisch zijn deze beginnende vorm van kanker te ontkennen of nonchalantweg te denken: “Het zal wel goedaardig zijn?” Zou het logisch zijn hieraan niets te doen?

Iedere dag die voorbij gaat, terwijl we verder leven in deze staat van ontkenning, groeit deze kanker, totdat dit uiteindelijk zal lijden tot onze dood. Hoe langer we wachten, hoe moeilijker het wordt deze kanker te verwijderen.

Wat we zien gebeuren in de wereld, in ieder land, is de groei van de islam. Kunnen we het negeren in de ijdele hoop dat het goedaardig zal zijn, dat het ons niet zal vernietigen?

We kunnen ons niet permitteren dit te denken. De zelfgenoegzame houding van velen heeft het gezonde verstand van ons allen al aangetast en zal onvermijdelijk leiden dat we of vernietigd worden door de islam of door onze poging onze identiteit weer terug te herwinnen.

Voordat we dit punt bereiken moeten we af van de absurde staat van ontkenning en we dienen te erkennen dat onze landen zijn geïnfecteerd door één van de agressiefste vormen van sociale kanker.

De psyche, de reden van bestaan, iedere vezel binnen de islam verlangt naar een islamitische wereldorde. Alle moslims zijn ervan overtuigd dat uiteindelijk de islam de wereld zal regeren.

Als wij de snelle groei van de islam en de verspreiding van dit geloof zien, dan maken we ons zorgen. Moet je nagaan hoe moslims zich voelen wanneer ze zien hoe snel hun religie groeit binnen de wereld. Zij zien het en zij zijn enorm verheugd. Zij zien het als het bewijs dat de islam zal heersen over de wereld.

Volgens hun geloof is de onrust in de wereld en de sociale misstanden absoluut niet negatief, het is voorspeld dat dit zou gebeuren. Als onze straten gevuld zouden zijn met bloed, als onze steden en dorpen zouden branden, is dat acceptabel?

Net zoals Iran gelooft dat de wereld in een vuurzee zal veranderen, zo geloven vele moslims in Europa dit ook en ze zullen alles doen om dit te bewerkstelligen. Door bomaanslagen, kogels of sociale onrust, de wereldheerschappij van de islam zal domineren in alle landen. Overheersing was in het verleden het doel en is het nu wederom.

Wij hebben onze barbaarse middeleeuwen en religieuze intolerantie gehad, waarom zouden wij hiernaar terug willen keren?

Iedereen in Europa die vrijheid, vrede en tolerantie hoog in het vaandel dragen:

Mensen, ontwaak!

Het is later dan je denkt!

Met dank aan SIOE Nederland

Advertenties

2 Reacties to “Is het later dan je denkt?”

 1. geweta said

  Het is zelfs nog veel later dan de SIOE aangeeft. In de EU is 1,87 miljoen EURO vrij gemaakt om het toetreden van Turkije mogelijk te maken.
  (http://www.xs4all.nl/~geweta/Voorteken%20WO%20III.html)
  Hiertoe worden allerlei resultaten van enquêtes gepubliceerd die nimmer hebben plaats gevonden.
  De politici in de EU hebben hun ziel en zaligheid verkocht aan de islam.
  Saoedi-Arabië- de grote gangmaker achter de islamisering van de EU ( en ook van de rest van de wereld)- maakt dagelijks meer dan 625 miljoen dollar WINST.
  Het budget- alle islamitische landen dragen daaraan bij- van de islam is 100 miljard dollar. Zelfs de KGB had nooit zoveel te besteden.
  (Bron: “Islam, de moeder aller leugens”, door Abu Khawla, ex- voorzitter van de Tunesische afd . v Amnesty International.
  Vanwege deze twee voorbeelden kunnen we het islamisme beschouwen als een zeer succesvolle leugen. Inderdaad, zoals Amir Taheri heeft geschat, is de rekening over de laatste twee decennia van de islamisme-propagandamachine zo’n 100 miljard dollar.)
  Ook Europol krijgt diplomatieke immuniteit – zelfs de KGB had dat niet – en wordt een politiedienst, die 32 soorten misdaden moet opsporen, waarvan er twee zeer verontrustend zijn: racisme en xenofobie. Racisme is de ‘misdaad’ om zich te verzetten tegen ongecontroleerde immigratie vanuit de Derde Wereld en ‘xenofobie’ is het verzet tegen verdere Europese integratie.

 2. hassan said

  insallah gaat het toch gebeuren dat het grote gedeelte van europa moslim zal worden het is een begin waarvan geen begin is geweest en geen eind.
  hoezo gewoonlijk omdat de mensen hier in leugens leven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: