SIOE BELGIË

Racism is the lowest form of human stupidity, but Islamophobia is the height of common sense

ACTIE GEERT WILDERS

Posted by sioebelgie op december 4, 2007

OPROEP TOT ACTIE! OPROEP TOT ACTIE! OPROEP TOT ACTIE!

Tegenstanders van Geert Wilders willen hem een halt toeroepen en richten een tegenbeweging op. Mohamed Sini, voorzitter van stichting Islam en Burgerschap, gaat de beweging oprichten. ‘Dit gaat er komen. Verder roep ik moslims op rustig te blijven en te accepteren dat ze beledigd worden’, zegt hij zondag in De Telegraaf. De anti-Wildersbeweging organiseert mogelijk in januari een demonstratie. “Wilders is het kwaad en dat kwaad moet gestopt worden”, aldus Terpstra (voorzitter van de HBO-Raad).

De organisatie Nederland Bekent Kleur, die in het voorjaar nog een debat over Wilders in Amsterdam organiseerde, wil een demonstratie tegen Wilders houden. ‘We gaan ons zeker aansluiten bij de tegenbeweging’, zegt woordvoerder René Danen, die het helemaal eens is met Terpstra. De organisatie heeft wel al plannen, maar nog geen concrete datum. ‘Een voor de hand liggend actiemoment is in januari, bij de presentatie van de film’, licht Danen zondagochtend toe. bron

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

N.a.v. deze berichtgeving in de media heeft SIOE Nederland besloten actie te gaan voeren. SIOE is van mening dat het iniatief te walgelijk voor woorden is. We weten allemaal waar het toe zal leiden. Er wordt wederom een klimaat geschapen waarin het acceptabel is een politieke moord te mogen plegen!

Wij roepen een ieder op om gehoor te geven aan de actie die SIOE Nederland bezig is te organiseren. Bij deze actie is alles geoorloofd, behalve swastika’s, hamers en sikkels en racistische leuzen(*)

Deze actie zal in Europees verband worden gevoerd. SIOE en alle vertegenwoordigde landen zullen zich bij deze actie aansluiten.

Plaats, datum en tijd worden via de SIOE-websites bekend gemaakt! (zie actie)
(*)Alles is geoorloofd zolang het binnen de wet blijft! Zie ook de gedragscode van SIOE op de pagina ‘actie’.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: