SIOE BELGIË

Racism is the lowest form of human stupidity, but Islamophobia is the height of common sense

Antifascistische prijs voor verbod op vrije mening

Posted by sioebelgie op december 6, 2007

Thielemans krijgt prijs van antifascistisch front

Freddy Thielemans.

De Brusselse burgemeester Freddy Thielemans (PS) heeft een prijs in ontvangst genomen van het Antifascistisch Front (AFF). Het gaat om een rode driehoek die symbool staat voor de strijd tegen onverdraagzaamheid en toenemende onmenselijkheid. Thielemans krijgt de onderscheiding omdat hij de betoging tegen de islamisering van Europa op 11 september heeft verboden.

Twaalf jaar

Het AFF deelt de onderscheiding al twaalf jaar uit. Ze ging voordien ook al naar een Brusselse burgemeester. François-Xavier de Donnea (MR) kreeg de prijs al eens omdat hij in Brussel een congres van het Vlaams Blok had verboden.

Zijn partijgenoot Louis Michel (MR) kreeg de prijs voor zijn oproep om niet meer te gaan skiën in Oostenrijk, nadat Jorg Haïder er de verkiezingen had gewonnen. (belga/edp)

(Bron: Het Laatste Nieuws van 6 december)

Het AFF trekt ten strijde tegen onverdraagzaamheid en toenemende onmenselijkheid? Hebben we het over hetzelfde AFF hier!? Het AFF dat de moordaanslag in Kopenhagen voorbereidde? Dat op hun sites de foto’s publiceerde van de demonstranten in Londen om hen rouwkransen te sturen? Het AFF die om het even wie van racisme beschuldigt om hun knokploegen te rechtvaardigen en terreur te zaaien? Het AFF die elke andere mening fascistisch vindt en zijn grote gelijk met geweld opdringt? Het AFF, het broertje van indymedia (die als enige persgroep niémand interviewde op de demo in Londen, maar toch lekker een artikel publiceerde over de ‘vijftien eenzame fascisten’) ? De immer gemaskerde extremisten die ons ‘redden van ons gezond verstand’?

Wel wel, de democratie heeft gesproken. We feliciteren kameraad Freddy met zijn prachtige prijs. Hij mag zijn boek ‘Dictatuur voor gevorderden’ komen afhalen op het AFF-secretariaat.

Advertenties

3 Reacties to “Antifascistische prijs voor verbod op vrije mening”

 1. Steve (Brussels) said

  Proficiat aan Mufti Thielemans, de meest idiote belgische dhimmi van het jaar !

  De moslim gemeenschap is u dankbaar en uw sympathie voor het islamofascisme zal u zeker beloond worden in het hiernamaals met 72 paradijsmaagden. Want islam staat voor verdraagzaamheid en liefde. Dat is klaar te zien op de site http://www.thereligionofpeace.com

  Nog eens van harte gefeliciteerd dhimmi dummy Mufti Thielemans voor het bevorderen van de islamitische anti-democratie !

 2. […] SIOE België […]

 3. MARIA said

  Als ik iemand in de hel wens, dan dat is HIJ DE GROOTSTE SATAN VAN DE EUROPESE CONTINENT.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: