SIOE BELGIË

Racism is the lowest form of human stupidity, but Islamophobia is the height of common sense

De speech van de demonstratie in Marseille

Posted by sioebelgie op december 8, 2007

Vandaag is hier een groep mensen samengekomen, die miljoenen Europeanen vertegenwoordigt. Miljoenen die te bang zijn om zich bij ons aan te sluiten of zich niet realiseren met welke bedreiging we te maken hebben, de grootste bedreiging voor onze beschaving de laatste halve eeuw. Ik heb het over de islamisatie.

Deze bedreiging heeft zijn wortels in andere landen die op de één of andere manier democratisch lijken, maar toch vaak hun democratie beknotten en hun bevolking onderdrukken.

Hoewel de bedreiging voor onze eigen democratie en vrije mening van niet-Europese landen komt, wordt de islamisatie toch door onze eigen politici, onze rechterlijke macht, veel van onze media en de zogenaamde “liberale elite” aangemoedigd. Deze aanmoediging wordt duidelijk in de ‘dubbele wetgeving’ die onze politici hanteren. Een typisch voorbeeld daarvan is het sluiten van talrijke slachthuizen over heel Europa omwille van hygiëne- en veiligheidsredenen. Toch worden elk jaar in Brussel, tijdens het islamitisch feest van de ramadan, duizenden schapen ritueel geslacht in de straten van Brussel. De straten van de hoofdstad van de Europese Unie, kleuren letterlijk rood van het bloed. De veiligheids- of hygiënische maatregelen gelden blijkbaar niet voor de moslims. Toch weten wij, hier vandaag verzameld, dat als wij dieren zouden slachten op deze manier, in het midden van de straat, we onmiddellijk gearresteerd zouden worden.

Bovendien worden aan mensen die de islam niet praktiseren ook islamitische gebruiken opgelegd. Het meest recente en misschien wel stomste voorbeeld dook deze week op in Yorkshire, in Engeland. Daar werden de verpleegsters van het ziekenhuis opgedragen de bedden van moslimpatiënten naar Mekka te draaien, vijf keer per dag. Ik geloof niet dat dat in islamitische landen zoals Turkije en Pakistan de gewoonte is.

Opnieuw in Engeland, in een stad, Leicester genaamd, worden de graven op een bepaald kerkhof naar Mekka gericht. Dit geld alleen voor de nieuwe graven, wil ik er snel aan toevoegen. Zelfs onze politici zijn niet zo dom.

Over heel Europa krijgen islamitische gebruiken voorrang op gebruiken van niet-moslims. Kinderen worden op school, moslim of niet, verplicht halal-geslacht vlees te eten. Recent werden in Duistland, in openbare zwembaden ook speciale dagen gereserveerd voor moslimvrouwen, zodat ongelovige mannen hen niet in badpak zouden kunnen zien. Niet-moslims worden op deze dagen uit de zwembaden geweerd.

In islamitische landen zwemmen de vrouwen in burkha’s en dragen ze rubberhandschoenen. In Europa zou dit de overtreding van een aantal hygiënische maatregelen betekenen. Wat dan nog? Deze maatregelen hebben moslims nooit eerder in andere dingen belet, zoals schapenbloed over de straten laten vloeien, dus misschien kunnen islamvrouwen gewoon in hun burkha’s en rubberhandschoenen komen zwemmen op om het even welke weekdag.Wij, hier vandaag verzameld, zijn ervan overtuigd dat de regels zich wel zouden aanpassen om moslims toe te laten om op om het even welke dag te komen zwemmen. Hen daarvan weerhouden zou ongetwijfeld een ernstige beperking zijn van hun mensenrechten.

Inderdaad, de islamisatie tast op verschillende manieren de fundamenten van de Europese samenlevingen aan. Niet in het minst, door de bouw van reusachtige moskeeën, zoals degene die hier in Marseille gepland is. Dergelijke architecturale miskleunen, worden over heel Europa gedumpt, vooral in Londen en Keulen.Deze moskeeën worden opgericht met als doel, de bestaande niet-islamitische religieuze gebouwen te overschaduwen. Er bestaat geen bescheidenheid binnen het islamisme. De sharia verklaart immers dat moskeeën groter moeten zijn dan kerken, tempels en synagogen.

In Saudi-Arabia, de kern van de soennitische islam, is het verboden om niet-islamitische religieuze symbolen te hebben. Het is er onmogelijk om om het even welk ander, niet-islamitisch gebouw op te trekken. Meer nog, één vijfde van Saudi-Arabië is ontoegankelijk voor niet-moslims. Desondanks is Saudi-Arabië de grootste financiële sponsor om islamisme over de hele wereld te propageren. Niet in het minst om de kolossale moskeeën in de Europese steden te betalen.

Uiteraard is het Europeanen niet toegestaan zich beledigd te voelen. De nieuwe wetten van diversiteit en het multiculturalisme versterken de tolerantie en aanvaarding van islamitische gebruiken die ons opgelegd worden.

Islamisten vinden het niet erg een ongelovige te beledigen, ze beschouwen het in feite als hun plicht, maar onze politici maken het illegaal daar intolerant tegenover te staan.

De Franse president Sarkozy heeft naar verluidt gezegd: “Er zijn teveel moslims in Europa”. Toch pleit hij voor het Euro-Medproject dat de vrije migratie van personen uit Noord-Afrikaanse islamitische landen, zoals Libië en Algerije, in de Eu toelaat. Dit zal uiteindelijk leiden tot een Eurabië, waar landen zoals Jordanië, Irak en misschien wel Saudi-Arabië zelf de superstaat Eurabië zullen vervoegen.

We zijn hier vandaag samengekomen als vertegenwoordigers van de Europese voorhoede die zegt:


“Genoeg is genoeg!”

***
“Nee tegen Eurabia!”

***
“Geen sharia hier!”

***
“Democratie, geen theocratie!”


“GEEN MOSKEEËN MEER IN MARSEILLE EN ELKE ANDERE STAD, GEMEENTE, DORP OF VELD IN DE EUROPESE UNIE TOT WE KATHEDRALEN, KERKEN, TEMPELS EN SYNAGOGEN ZIEN IN MEKKA!”

Advertenties

Eén reactie to “De speech van de demonstratie in Marseille”

  1. […] De speech van de demonstratie in Marseille […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: