SIOE BELGIË

Racism is the lowest form of human stupidity, but Islamophobia is the height of common sense

Demonstratie in Marseille was een succes!

Posted by sioebelgie op december 9, 2007

De demonstratie in Marseille is een succes geweest. Zo’n 100 mensen waren aanwezig in Marseille om hun afkeuring te laten blijken m.b.t de bouw van de grootste moskee in Europa.

marseille1.jpg

Stephen Gash speecht in Marseille:

(klik hier voor de volledige tekst)

marseille2.jpg

Deze vastberaden, dappere mensen zijn de ambassadeurs voor miljoenen Europeanen die bezorgd zijn om de islamisering van Europa.

marseille3.jpg

marseille4.jpg

Toch kunnen zelfs deze dappere en vastberaden mensen de burgemeesters die moskeeën willen toelaten in alle Europese steden, niet overtuigen, omdat zij -en hun politici – vinden dat ‘minder dan 100 mensen’ geen verschil zal maken op Europees niveau. Meer nog, de relatief lage opkomst wordt gezien als een goedkeuring om meer moskeeën in Europa neer te poten.

We zijn ons ervan bewust dat velen niet aan SIOE demonstraties durven deelnemen uit angst voor geweld. Feit is dat de laatste vijf SIOE demonstraties zeer goed waren voorbereid en zonder problemen zijn verlopen. De organisatoren hebben in samenwerking met de autoriteiten het nodige gedaan om de demonstraties legaal te kunnen voeren en politiebescherming te genieten, dit om de veiligheid van de demonstranten te garanderen. Tijdens de herdenking op de moord op Theo van Gogh in Amsterdam bijvoorbeeld, was zelfs Ehsan Jami, de oprichter van het Comité van ex-moslims, aanwezig omdat hij wist dat er goede veiligheidsgaranties waren. Om onze boodschap duidelijk te maken aan onze zwakke politici, is het voor SIOE van het grootste belang dat iedereen die de vrees m.b.t de islamisatie van Europa deelt, massaal komt meebetogen. Stop de islamisatie van Europa! Geen sharia in Europa! Stop de bouw van moskeeën in Europa!

SIOE is dit jaar opgericht en staat dus nog in zijn kinderschoenen. De bedoeling is om in 2008 reeds zo groot te worden, dat de autoriteiten ons niet langer meer kunnen negeren. Daarom: vertel je vrienden, familie, collega’s… iedereen die het horen wil, dat er een Europese organisatie bestaat die niet enkel praat, maar ook actie onderneemt! Ben je ook van mening dat de islamisering van Europa gestopt moet worden, sta dan schouder aan schouder met gelijkgestemden op de volgende demonstratie. Sluit je aan bij SIOE en laten we 2008 het jaar van de ommekeer maken. Begin 2008 maken we onze actiekalender bekend.

“The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing !”

Edmund Burke (1729-1797), Iers filosoof en staatsman

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: