SIOE BELGIË

Racism is the lowest form of human stupidity, but Islamophobia is the height of common sense

Steun de mailactie van SIOE NL!

Posted by sioebelgie op december 13, 2007

N.a.v. de berichtgeving over het oprichten van een anti-Wildersbeweging door Doekle Terpstra, heeft SIOE Nederland besloten om een mail-actie te starten. Wij roepen een ieder op onderstaande brief te kopieëren en te mailen naar de HBO-Raad. Vergeet niet uw naam onderaan de brief te vermelden. Het is aan te bevelen een cc naar de krant te sturen.

Plaats onderstaande tekst in het contactformulier:

Geachte Heren en/of Dames,

Naar aanleiding van de oproep van Doekle Terpstra, zal er een ´anti-Wildersbeweging´ in Nederland opgericht worden, die actie zal gaan voeren.

Wij menen dat deze beweging, áls zij er al komt, alléén maar haat zaait, en in het bijzonder de heer Wilders demoniseert.

Zoals ons tot nu toe bekend, zouden aan deze beweging ook organisaties als de ´Internationale Socialisten´ en ´Nederland bekent kleur´ deelnemen.
Deze twee organisaties hebben destijds in 2002, samen met andere organisaties en personen, onder wie velen uit de Haagse regentenkliek, Pim Fortuyn op een zeer haatdragende en schandalige manier gedemoniseerd.

Op 6 mei 2002 hebben wij ervaren waar demonisering toe kan leiden, namelijk tot de brute moord op Pim Fortuyn: een unieke persoonlijkheid, een groot denker en voortvarend politicus.

Vanwege de hiervóór genoemde feiten, wijst ondergetekende, nadrukkelijk deze ´anti-Wildersbeweging´ af.

Het recht op het in vrijheid uiten van de eigen mening, waaronder ook begrepen het maken van films, kunst en cabaret (zoals bevestigd in onze Nederlandse Grondwet), achten wij het hoogste goed in onze Westerse democratische rechtsstaat. Vrij denken en vrij spreken zijn de grootste verworvenheden van onze Europese traditie, iets waarin wij ons van alle andere culturen in positieve zin onderscheiden.

Hoogachtend,

(vul hier uw eigen naam in)

Doe mee met deze actie, de mail is verstuurd binnen enkele seconden, het kost geen moeite. Ben je de politieke correctheid ook meer dan zat, ben je van mening dat de vrijheid van meningsuiting een groot goed is, stuur deze tekst naar de HBO-Raad en maak kenbaar dat je het niet eens bent met het demoniseren van Geert Wilders. GENOEG IS GENOEG!

13 dec. ‘07:

wildersposter.jpgDe antirascisme-organisatie Nederland Bekent Kleur start vandaag een handtekeningenactie tegen Geert Wilders. Op deze afbeelding (links) is te zien dat zij Wilders een extremist noemen. Via de Internationale Socialisten is het mogelijk deze walgelijke haatzaaiende, demoniserende poster bestellen. Het is te walgelijk voor woorden!

Stuur daarom massaal bovenstaande tekst naar de HBO-Raad, nieuwssites, kranten, Politieke Partijen, vrienden en kennissen.

Om af te sluiten deze bedenking: als ze niet tegen wilders’ standpunten, maar tegen de man persoonlijk zijn, wat zijn hun eisen dan wel? Waar dienen al die handtekeningen voor?

Advertenties

4 Reacties to “Steun de mailactie van SIOE NL!”

 1. sioenederland said

  Klasse SIOE België! Hartelijk dank, waarde collega’s. Mensen, stuur massaal de tekst naar de HBO-Raad. De politiek-correcten in Nederland zijn zo dom en angstig om Geert Wilders een extremist te noemen, terwijl zij weigeren, uit lafheid, om te vechten tegen het extremisme.

 2. sioebelgie said

  Iedereen die vrije mening ernstig neemt ziet tot welke gevaarlijke situaties dergelijke demoniseringsacties leiden. Wilders zelf wordt gezien als de oorzaak van alle kwaad. We mogen er niet aan denken dat op een dag, één of andere gek, zich geroepen voelt dit “kwaad” te bestrijden.

  Als de Nederlandse politici na de moord op Theo Van Gogh en Pim Fortuyn nog altijd niet ingrijpen, ja zelfs de bescherming van Ayaan Hirshi Ali weigeren te betalen, dan is het verdict eenvoudig: schuldig verzuim en medeplichtigheid. En daar weigeren wij mee in te stemmen. Tijd voor ACTIE!

 3. sander said

  sukkels hier weer.
  De zionistische troep heeft zich verenigd.

  Maar jullie worden ontmaskerd.
  Zometeen blijft alleen jullie zooitje over die de boel opsteken.
  Flikker maar op naar jullie Israel.
  Zat verdeeldheid daar.
  En wilders mag creperen.
  In zijn eigenwereldje.

 4. bart said

  Is die poster (die jullie walgelijke haatzaaiend, demoniserend noemen) ook niet een vorm van vrije menings uiting?
  Lijkt mij dat vrijheids van menings uiting beide kanten op werkt…dus ook voor dingen waar je het mogelijkerwijs niet mee eens bent.
  Er word op die poster niet opgeroepen tot (fysieke) actie tegen Wilders.

  Mijn vrije mening is dat ik die poster goed vind EN waar hij voor staat.
  In feite ga ik zelf ook zo een poster bestellen en voor mijn raam hangen i.p.v. jullie mail doorsturen.

  Vrijemenings uiting in progress zou ik zeggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: