SIOE BELGIË

Racism is the lowest form of human stupidity, but Islamophobia is the height of common sense

ACTIE 2007

Kalender met SIOE-activiteiten 2007:

Datum Activiteit Verslag
11 september Demonstratie in Brussel (Engelstalig) Lees de getuigenissen
21 tot 23 oktober Demonstratie Kopenhagen Lees over de moordpoging
26 oktober Demonstratie in Londen Lees het verslag
2 november Bloemen aan Nederlandse ambassade voor Theo Van Gogh Lees het verslag
4 november Herdenking Theo en slachtoffers van terrorisme Lees over de arrestaties
8 december Demonstratie Marseille Succesvolle actie!
26 januari 2008 Geert Wildersbetoging Steun de vrije mening!

Regels voor de demonstraties:

Politieke partijen zijn uitgesloten, maar leden van welke politieke partij dan ook kunnen als individuen meedoen zolang ze zich aan de regels houden.Vlaggen, spandoeken, borden en rijkswapens zijn toegestaan. Borden e.d. van SIOE zijn uiteraard ook toegestaan. Nationale en erkende regionale vlaggen zijn toegestaan.

Spandoeken en borden die de aandacht vestigen op vervolging van minderheden in Islamitische landen zijn toegestaan, maar moeten eerst worden goedgekeurd door de Chief Steward.

Spandoeken en borden vrouwenorganisaties zijn ook toegestaan.


DEMONSTRATIE IN KOPENHAGEN VAN 21 TOT 23 OKTOBER 2007

Zoals in het artikel van 10 oktober ‘Een warm welkom voor de Saudi’s’ werd aangegeven, zal in oktober betoogd worden tegen het verblijf van een Saudische delegatie in Kopenhagen. Deze betoging wil duidelijk maken dat we het niet eens zijn met het feit dat een Saudische mensenrechtencomissie die folterpraktijken organiseert de Deense politici de les komt spellen over hoe moslims behandeld moeten worden.

Bent je op dat moment in Denemarken en wil je ook je stem laten horen? Kom dan naar het Instituut voor mensenrechten in de Strandgade 56, Christianshavn, Copenhagen, op zondag 21 oktober om 13.30 tot ongeveer 16.30.

Er zullen foto’s te zien zijn van onthoofdingen en afkapping van handen. Op de tekstborden staan verschillende slogans:

”steun-denemarken.JPG”
“Hypocrites out of Denmark”
“Look yourself in the mirror”
“Human Right’s Saudi Arabia? Or hypocrisy?”
“How do you treat gay’s in Saudi Arabia?”
“How do you treat women in Saudi Arabia?”
“How do you treat apostates of Islam in Saudi Arabia?”
“How do you treat so-called robbers in Saudi Arabia?”

Telefonisch: +45 9677 1784
e-mail: sioe@siad.dk

 


DEMONSTRATIE IN LONDEN OP 26 OKTOBER 2007

Route :

”route.JPG”

Speeches zullen worden gehouden op Temple Place voordat we ons gaan verspreiden.

SIOE-slogans:
Stop Kuffarphobia Democracy Not Theocracy! No Sharia Here! Enough is Enough!

Verboden items:
Alles dat te maken heeft met politieke partijen. Nazistische, fascistische, communistische (hamer en sikkel) symbolen en logo’s. Allerhande illegale voorwerpen waarmee geweld kan worden gepleegd.
Verzamelpunt: Whitehall Place, 12.00 u.
Mars: 13.00 u.

De reis naar Londen:

SIOE wil jullie graag helpen om naar Londen te reizen en daarom zijn we nu druk op zoek naar een voordelig groepstarief. Elke vervoersmaatschappij vraagt echter om ruim op voorhand te boeken – en zeker als het om groepen gaat- daarom deze oproep: “Wil iedereen die geïnteresseerd is om met ons mee te gaan dat zo snel mogelijk laten weten?” Het contactadres voor deze reis is belgie@sioe.eu. Gewoon vermelden dat je interesse hebt in de reis en het aantal personen opgeven die willen meegaan. Alvast bedankt! Mocht iemand van jullie op de hoogte zijn van goeie formules om de oversteek te maken of andere relevante informatie hebben, dan kun je altijd een bericht achterlaten op hetzelfde adres (belgie@sioe.eu). We appreciëren jullie inbreng enorm!

Contact SIOE internationaal:

http://sioeengland.blogspot.com/ http://sioe.wordpress.com/


HERDENKING THEO VAN GOGH 2 NOVEMBER

”boeket.jpg”SIOE België roept op om op 2 november a.s. bloemen te gaan leggen voor de Nederlandse ambassade aan de Herrmann-Debrouxlaan 48 1160 Brussel. Dit in de gedachtenis van Theo Van Gogh, een man die het recht op vrije meningsuiting verdedigde en daardoor laf werd vermoord.

Laat deze dag ons eraan herinneren dat we niet langer in een vrije maatschappij leven, en dat er mensen aan de macht zijn die ons dat basisrecht negeren waarop onze democratieën gebouwd zijn. Laten we op deze dag Theo Van Gogh gedenken en de mensen die ook vandaag moedig de theocratische onderdrukking trotseren. Laat ons op deze dag gedenken dat er constant mensen in angst leven voor de religieuze politie die door de straten patrouilleert.

Laat ons op deze dag een man gedenken die de vrije meningsuiting verpersoonlijkte. Laat ons op deze dag Theo Van Gogh gedenken.


HERDENKING THEO EN SLACHTOFFERS TERRORISME OP 4 NOVEMBER

Op zondag 4 november gaat er een actie door in Brussel: een minuut stilte voor de slachtoffers van terroristisch geweld. SIOE belgë steunt dit initiatief. Wie geïnteresseerd is om eraan mee te werken kan met ons contact opnemen.


DEMONSTRATIE MARSEILLE OP 8 DECEMBER

We willen geen moskeeën meer zien in Europa tot er kerken, tempels en synagogen staan in Mekka!

WAAROM?

”demo-8-dec.jpg” Zoals in andere Europese steden is er ook in Marseille het plan om een grote moskee te bouwen, iets wat SIOE beschouwt als één van de vele strategieën voor de islamisatie van Europa. De fondsen voor veel islamistische projecten komen vaak uit Saudi Arabië, een land dat zoals algemeen geweten, elke andere religie binnen zijn grenzen verbiedt. Meer nog, niet-moslims worden niet toegelaten te reizen in grote delen van Saudi Arabië en worden het recht ontzegd om hun geloof te beleiden in een daarvoor voorziene gebedsplaats. Het is zelfs zo dat wanneer een niet-moslim wordt betrapt op de minste vorm van praktisering van hun eigen godsdienst, ze gevaar lopen op deportatie, een gevangenisstraf of erger.

WAAR, WANNEER, HOE?

SIOE heeft toestemming van de politie voor deze betoging in Marseille.

WAAR? 2 rue Henri Barbusse á Marseille (1er)
WANNEER? op 8 december om 13.00 uur
HOE? Vreedzaam en overeenkomstig met de voorschriften van SIOE (zie boven)


GEERT WILDERSDEMONSTRATIE – JANUARI

Is Wilders te hard voor de islam of zegt hij waar het op aan komt? Provoceert hij of voelen moslims zich te vlug beledigd? Wat je ook van de man denkt, Wilders geeft gewoon zijn mening. Blijkbaar staan daar serieuze straffen op. Al jaren wordt de man 24 op 24 uur bewaakt (n.a.v doodsbedreigingen) en recent werd een beweging tegen hem persoonlijk opgericht. Dit vinden we echt te gek voor woorden.

“Wilders is het kwaad en dat kwaad moet gestopt worden”, aldus Terpstra (voorzitter van de HBO-Raad).

”censuur.gif”We kunnen ons wel iets voorstellen bij dat ’stoppen’ (Pim Fortuyn en Theo Van Gogh werden ook ‘gestopt’) en we vinden dergelijke acties onaanvaardbaar! Daarom vragen we iedereen die vrije mening koestert om op straat te komen. Er staat meer op het spel dan Geert Wilders zelf. Vind jij het toelaatbaar dat mensen persoonlijk worden bedreigd omdat ze hun mening geven?

Laat van je horen!

WAT WAAR WANNEER verneem je spoedig…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: